Andreea Tonciu, sărut pe buze cu Cătălin Botezatu? „Mi-a căzut și rochia de pe mine!” Imaginile surprinse la Bravo, ai stil! Celebrities nu îi vor pica bine soțului ei

Andreea Tonciu a făcut din nou show la Bravo ai stil Celebrities. Ea și Cătălin Botezatu au fost protagoniștii unei scene care a stârnit hohote de râs.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este una dintre cele mai pline de viață concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities. Mereu pus pe glume și vocală atunci când nu este de acord cu ceva, frumoasa brunetă se face remarcată în fiecare dintre edițiile emisiunii.

Ținuta din ultima emisiune a fost pe placul juraților, spre bucuria ei. Deși Maurice Munteanu nu a fost încântat de accesoriul de pe cap, a recunoscut că frumoasei mămici îi venea foarte bine. Raluca Bădulesc a avut și ea o părere asemănătoare cu 

Andreea Tonciu, sărut pe buze cu Cătălin Botezatu la Bravo ai stil Celebrities?

Cătălin Botezatu a spus că îi lipsea ceva a chemat-o spre el pe Andreea Tonciu, la masa juraților, dar când a tras-o să o pupe pe obraz, ea și-a întors buzele spre el. Momentul a strânit hohotele de râs în rândul tuturor celor prezenți în platoul emisiunii Bravo ai stil Celebrities.

Andreea Tonciu, sărut pe buze cu Cătălin Botezatu

„Din greșeală! Din greșeală”, a țipat Andreea Tonciu.
„Am zis să termin săptămâna bine!”, a spus Cătălin Botezatu și a pupat-o pe frumoasa concurentă pe obraz. „Doamne ferește, am înghețat tot!”, a dăugat el.

Citeste si: Oana Radu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a zis cel mai important „DA” din viața ei. Primele declarații

Citeste si: S-a aflat! Cine este blonda misterioasă cu care a fost surprins George Burcea la miezul nopții! Andreea Bălan o cunoaște

Andreea Tonciu, sărut pe buze cu Cătălin Botezatu

„Îmi cer scuze, din greșeală”, a spus din nou fermecătoare brunetă.

„Tonciu e naturală”, a spus și Raluca Bădulescu.

Andreea Tonciu s-a întors sla locul ei și a izbucnit în râs. „Cătălin, hai să-ți arăt ceva! Mi-a căzut și rochia de pe mine”, a spus ea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate