Andreea Tonciu și-a cerut scuze în direct de la Maurice Munteanu, după jignirile din online: „Recunosc că am gresit”

Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea în ultimele zile de competiție, iar această schimbare s-a văzut și în Marea Finală.

Andreea Tonciu și-a cerut scuze în direct de la Maurice Munteanu
Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Andreea Tonciu a fost cea mai vulcanică din acest sezon, iar acest lucru s-a văzut cu ochiul liber. Și-a exprimat punctul de vedere vehement ori de câte ori a avut ocazia și nu s-a ferit să se exprime la primul impuls. 

Andreea Tonciu și-a cerut scuze în direct de la Maurice Munteanu
Andreea Tonciu și-a cerut scuze în direct de la Maurice Munteanu[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea Tonciu afirma în online că Alexandra Ungureanu este protejata lui Maurice și acesta ar fi motivul pentru care ea primește aprecierile lui de la o ediție la alta. Ba mai mult, la un moment dat, Andreea, chiar a spus că în spatele ținutelor Alexandrei ar sta chiar juratul de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, lucru infirmat în Marea Finală. Cristina Șișcanu a fost cea care l-a întrebat vehement pe Maurice Munteanu dacă pe parcursul competiției a fost implicat în vreun fel în momentele și ținutele purtate de Alexandra Ungureanu.

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

„A fost o zvâcnire tot în mediul online de a lansa ideea că dumneavoastră sau dumneavoastră prin intermediul altor persoane ați sta în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu în acest concurs”

„Evident că nu. Știu exact cine sunt și nu știu de ieri, de azi cine sunt. O piață și o industrie întreagă știe cine sunt. Astea sunt chestii care pot fi verificate, oricum.

În momentul în care lansezi astfel de acuze dacă ele nu sunt susținute de ceva se poate ajunge la chestiuni mult mai grave”, a răspuns Maurice Munteanu. 

Andreea Tonciu și-a cerut scuze în direct de la Maurice Munteanu
Andreea Tonciu și-a cerut scuze în direct de la Maurice Munteanu[Sursa foto: Facebook]

Andreea Tonciu și-a cerut scuze de la Maurice, în direct, în platoul „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Atât Andreea Tonciu cât și soțul ei i-au adus mai multe injurii în mediul online lui Maurice pentru că li se părea că o favorizează pe Alexandra, motiv pentru care Andreea Tonciu a simțit nevoia să-și ceară scuze în direct. 

Citește continuarea aici 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răsturnare de situație la Bravo, ai Stil! Celebrities! Cristina Șișcanu, întrebări dure pentru jurați: „Ai luat bani de la Andreea Tonciu?”

Finala „Bravo, ai stil! Celebrities” 2020, 19 decembrie. Alexandra Ungureanu este câștigătoarea marelui premiu de 100.000 de lei FOTO

Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” 2020. Scandal URIAȘ în platoul emisiunii. Cristina Șișcanu a dat cărțile pe față după eliminare

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Klaus Iohannis a decis! Cine îi va lua locul lui Vlad Voiculescu! Florin Cîțu a făcut anunțul serii

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Alarmă în întreaga lume! Putin a desfășurat rachetele nucleare. Sunt „cadoul” pentru Occident

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies