Andreea Tonciu și-a făcut de cap în club! Cine a fost alături de bruneta înconjurată de sticle de șampanie

Andreea Tonciu pare decisă să recupereze ultimii ani, perioadă în care a stat mai mult în casă, ocupată până peste cap cu activitățile ei de mamă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, cum Rebecca a mai crescut, Andreea Tonciu a reușit să îl convingă pe soțul ei, Daniel Niculescu să iasă mai des în oraș și, evident, ”trage” de el cât de des poate ca să își petreacă noaptea prin cluburi.

Citeste si: Andreea Tonciu a revenit la TV! ”Acum mă lasă să apar la orice emisiune”

Citeste si: Andreea Tonciu, cu fetiţa la spital!

Citeste si: Andreea Tonciu a povestit ce se întâmplă acasă! "Aveam o discuţie mai aprinsă cu soţul meu"- Fetiţa lor a asistat la tot: "I-a dat una"

Așa s-a întâmplat și recent când, zâmbind cu gura până la urechi, Andreea Tonciu a mers într-unul dintre cluburile de fițe din Nordul Capitalei. Iar acolo, cunoscuta starletă TV și-a făcut de cap așa cum o făcea cu ani în urmă, pe când nu avea niciun fel de obligații. Mai exact, în club, purtând o ținută neagră car eîi ascundea formele – Andreea nu a reușit să scape de toate kilogramele luate în timpul sarcinii – și-a făcut de cap înconjurate de sticle de șampanie. Evident, alătrui de ea a fost și Daniel Nicolăescu, soțul ei, dar și alți amici de-ai lor, cu toții chefuind până în zorii zilei.

fara descriere

Mai mult decât atât, spun martorii oculari de la respectiva paranghelie, Andreea Tonciu a fost sufletul petrecerii, ea fiind cea ”responsabilă” cu bun a dispoziție de la masă, având grijă ca soțul ei să nu se plictisească nicio secundă, iar comesenii ei să danseze continuu și să consume cât mai mulștă șampanie.

 

Andreea Tonciu și-a schimbat radical viața după ce a devenit mămică

O obișnuită a presei tabloide, Andreea Tonciu pare să se fi liniștit după ce a devenit mama, ea dedicându-și mai tot timpul familiei pe care o formează alături de Daniel Niculescu și micuța Rebecca. De altfel, chiar și când s-a zvonit că era la un pas de divorț de Daniel, Andreea Tonciu a fost fermă și a explicat curioșilor că nu se pune problema unei despărțiri pentru că viață ei este dedicată binelui fetiței sale de doi ani. “Eu am făcut-o pe Rebecca că să aibă un tată și că să putem să o creștem împreună… Cea mai frumoasă surpriză pe care mi-a făcut-o soțul meu este că mi-a dăruit-o pe Rebecca. Pe mine, Rebecca m-a schimbat foarte mult. (…) Am apărut cam rar pentru că a trebuit să stau mai mult cu Rebecca”, spunea Andreea Tonciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate