Andrei Bănuță a trăit o adevărată dramă! Cântărețul și-a pierdut fratele, iar mai apoi sora: ”Nu știu să descriu ce au simțit părinții mei”

Andrei Bănuță, mărturisiri cu ochii în lacrimi, în emisiunea ”În Oglindă” a lui Mihai Ghiță! Dezvăluiri dureroase din familia lui!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Andrei Bănuță a fost prezent în emisiunea ”În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a făcut mărturisiri dureroase despre viața lui personală. Cântărețul a vorbit despre greutățile prin care a fost nevoit să treacă în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a pierdut fratele, iar mai apoi sora vitregă.

Artistul a fost foarte încercat de viață, însă n-a renunțat și a făcut față cu brio clipelor grele prin care a trecut.

Citeste si: EXCLUSIV. Bianca Comănici, adevărul despre relația cu Andrei Bănuță: ”S-a supărat că nu l-am ales pe el”. Prezentatoarea a dat cărțile pe față

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Andrei Banuta

Andrei Banuta

[Sursa foto: Instagram]

Andrei Bănuță, mărturisiri dureroase despre familia lui

Andrei Bănuță a povestit, cu ochii în lacrimi, despre momentele grele cu care s-a confruntat în viață. Acesta a descris cum fratele lui s-a stins din viață la vârsta de 12 ani, pentru că suferea de o boală cumplită. În urmă cu doi ani, Andrei și-a pierdut și sora vitregă. Acesta se întreabă cum tatăl său a rezistat acestor dureri imense, de a-și pierde doi copii.

”Am avut un frate bun. Eu mai am încă trei frați vitregi, mă rog, mai am doi dintre ei. Și un frate bun. Pe fratele meu bun l-am pierdut când eu aveam 6 ani și el 12, pentru că la naștere s-a întâmplat ceva, nimeni nu știe exact ce și a suferit de o boală incurabilă, ce i-a afectat vorbirea, gândirea, tot ce însemna...el a fost o legumă timp de 12 ani, părinții mei au încercat, l-au dus în străinătate, au făcut sacrificii să-l facă bine, însă nu s-a putut.

Atunci aveam 6 ani, nu aveam ce să înțeleg, eram un copil, știm doar să mă joc și să mă duc la grădiniță și să cânt. Acum, în schimb, când am crescut, nu știu să descriu ce au simțit părinții mei.  Eu am mai avut o soră, dintre acești trei frați vitregi, pe care am pierdut-o acum doi ani. Tatăl meu a pierdut atâția oameni dragi, pentru asta e mai mult decât erau, e un altfel de Dumnezeu al meu”, a mărturisit Andrei Bănuță, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Serena îl aduce pe iubitul ei, în premieră, în platoul WOWbiz! Povestea lor e impresionantă: "Ciorba reîncălzită nu mai are același gust"

Andrei Bănuță, artistul care bate recorduri de audiență pe YouTube, dezvăluiri emoționante despre cariera și familia sa: „Oriunde ar fi mama acum, sper să știe că nu a crezut...

Ce este muzica trap și cine sunt cei mai cunoscuți trapperi din România

Andrei Bănuță și NOSFE te provoacă să le spui #PeLimbaTa cum ți se pare piesa lor!

FLORIN CĂLINESCU a şocat România! Scandalul Buhnici a fost nimic: Nicio fată nu știe...

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

BĂTUTĂ și de TATĂ, și de SOȚ! Dureroasa dezvăluire a unei vedete tv

Ce este muzica trap și cine sunt cei mai cunoscuți trapperi din România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies