Andrei de la Alb si Negru este un tip foarte credincios! Afla unde se roaga de fiecare data cand are nevoie de o minune in viata lui

Andrei de la Alb si Negru si-a deschis sufletul in fata lui Teo si a povestit despre latura sa religioasa despre care nu vorbeste prea des.##VIDEO122718##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere kalooga_36441" Sa urmezi intotdeauna ceea ce crezi ca iti face bine. Foarte multi confunda religia si lucrul asta spiritual cu anumite ticuri: atunci cand treci pe langa biserica  sa faci tot felul de gesturi, e tot un fel de superstitie si asta. Binele cand il faci e bine sa nu vorbesti despre el. Foarte multi tin post in momentul asta pentru ca se impleteste religia cu cura de slabire. Eu nu am tinut niciodata in viata mea post pentru ca nu am crezut in asta. Nu m-am dus nici foarte des in biserica. De cate ori plec undeva intr-o tara straina sau in Romania in orasele astea care chiar au biserici, intru sa spun o rugaciune.

M-am rugat in Ucraina pentru un prieten care credea ca nu o sa mai scape, e o  icoana facatoare de minuni. De fiecare data cand am cate o problema, ma rog acolo si sunt convins ca imi poarta noroc", a povestit Andrei de la Alb si Negru la Teo Show.Kamara este si el un tip credincios insa ese de o alta religie, musulman.

"Adesea se intampla sa se introduca in religia crestina prea multe simboluri, ajunge sa se faca un comert. Se intampla si in religia musulmana sa exista oameni care vor sa profite si sa faca bani din asta", a povestit Kamara.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate