Andrei de la Survivor România a vorbit cu lacrimi în ochi despre mama lui! ”Mă uitam la cer, să îmi trimită un semn atunci când concuram pe traseu”

Andrei Ciobanu a dezvăluit ce trăiri avea în momentele în care se ducea la startul probei la Survivor România și voia să primească un semn de la mama lui, cea care a încetat din viață în urmă cu cinci ani

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Andrei Ciobanu a fost fără îndoială unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România, dacă nu chiar cel mai bun, cel puțin până în momentul în care a fost eliminat din competiție, prin votul telespectatorilor! Fire sportivă, deși la bază este profesor de muzică, tânărul, originar din Bacău, a făcut furori pe trasee și a plecat din show cu fruntea sus.

Andrei de la Survivor și-a pierdut mama în urmă cu cinci ani

Dincolo de lucrurile bune care i s-au întâmplat în viața lui și în competiția din Republica Dominicană, războinicul a ascuns la Survivor România o mare durere în suflet.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Andrei nu mai are mamă. A pierdut-o în urmă cu câțiva ani, mai exact în august 2015, răpusă de o boală nenorocită. Andrei, care a moștenit de la ea în special talentul muzical, a suferit mult atunci, la fel ca noi toți de altfel. Eu am crescut cu el și sora lui, am fost toți trei, ca o adevărată familie, și durerea pierderii unei persoane dragi ne-a afectat în egală măsură. A fost greu...nici acum nu am putut trece peste ce s-a întâmplat”, a declarat vărul său, Alex, la emisiunea ”Ștafeta mixtă” în urmă cu câteva luni bune.

Citeste si: Survivor Romania: Cezar si Lola au castigat aseara, la jocul individual, cate 1000 de dolari; Afla ce au facut cu banii!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Dezvăluiri șoc! Iancu Sterp a mâncat bătaie pentru banii furați de Culiță! ” Atunci am aflat cine era cu adevărat hoțul!”

Andrei de la Survivor a vorbit cu lacrimi în ochi despre mama lui! ”Speram așa, deși știam că ar fi imposibil, să primesc un semn de la ea!!!”

Acum, la ieșirea din competiție, și Andrei de la Survivor a vorbit cu lacrimi în ochi despre mama lui! ”Cel mai greu moment din competiție a fost de 8 martie, atunci când toți vorbeau despre mamă, despre femeia care le-a dat viață, și trimiteau mesaje în țară. Eu nu mai aveam cui să îi trimit și aveam sufletul frânt de durere. Aveam mătuși, dar nu era suficient! Speram așa, deși știam că ar fi imposibil, să primesc un semn de la ea!!! De altfel, îmi aduc aminte că, atunci, Emanuel mi-a spus că vede un vultur care zboară și se gândește că este fratele lui, că îl încurajează. Din acel moment, când mă duceam la startul traseelor, mă uitam la cer și când vedeam și eu vulturul, credeam că mă susține mama de acolo, de Sus. De aceea, mereu, la finaluri victorioase, formam acea inimă cu degetele. Era pentru mama, ei îi dedicam victoriile”, a comentat, plâng, războincul la Fanarena.

Galerie foto 
Citește și:

Ghiță a băgat fitile în triunghiul amoros al momentului?! ”Elena se dă pe lângă Iancu. Seamană cu un fost de al ei”!

Triunghi amoros la Survivor România! Jungla a luat foc! Ce s-a întâmplat între Elena, Iancu și Emy: ”Le place hârjoneala”

Mănâncă varză murată cu trei ore înainte de culcare! Ce se va întâmpla în organismul tău: efectele sunt miraculoase

Prima declarație a lui Iancu despre Emy! ”Este o fată foarte tare, foarte ca lumea și nebunatică în același timp”

Iancu Sterp și Emy Alupei, apropieri periculoase la Survivor România! Imaginile care o vor șoca pe iubita războinicului la Londra

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies