Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru pentru ca a ignorat-o pe Aimee Iacobescu si dupa ce ca murit: „Se zvoneste ca in urma cortegiului a cazut o coroana de flori chiar in fata TNB. Gurile rele spun ca a prins Caralitru buchetul!”

Actorul Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucresti, care a ignorat cererea lui Aimee Iacobescu de a primi indemnizatie de merit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Dupa decesul lui Aimee Iacobescu, Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucresti si al UNITER, organizatia care decide acordarea indemnizatiilor de merit pentru artisti. Aimee iacobescu nu se afla pe lista celor care primeau 2.700 de lei, desi a facut un apel disperat catre Caramitru, in  care spune ca nu mai are bani pentru medicamente. (vezi motivul pentru care Aimee Iacobescu a refuzat sa iasa din casa in ultimii 3 ani)

Actorul Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru. Este revoltat ca Aimee Iacobescu nu a primit pensie de merit

Duban a reactionat dupa ce Dan Negru a postat: “N-am cunoscut-o pe actriţa Aimee Iacobescu! O ştiu doar din rolul domniţei Ralu dar e revoltător ca a încercat nişte ani sa obţină pensia aia de merit care se acorda pentru notorietate în domeniul culturii, ştiinţei, sportului şi n-a reuşit! In showbizul mondial exista ONE HIT WONDER, succes pe termen scurt. Şi dacă ar fi fost doar atât, Aimee Iacobescu îşi merita pensia!”.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate