Andrei, fiul poetului Adrian Paunescu, nu si-a pierdut speranta in privinta renasterii Universitatii Craiova: "Ma doare sufletul ca cea mai mare echipa civila a Romaniei a fost desfiintata"

Andrei Paunescu, fiul poetului Adrian Paunescu, cel mai mare sustinator al echipei de fotbal Universitatea Craiova, crede ca fotbalul oltean poate sa renasca

Distribuie pe:

 

fara descriere

Andrei Paunescu, fiul poetului Adrian Paunescu, omul care a compus versurile imnului echipei de fotbal Universitatea Craiova, se declara un sustinator neconditionat al culorilor alb-albastre, in cea mai grea perioada pe care fotbalul din Banie o traverseaza acum. Universitatea Craiova nu mai exista ca echipa, iar fotbalul craiovean a devenit istorie, in cel mai trist sens al acestui cuvant. "Sunt suporter al unei echipe care chiar daca nu mai exista, o iubesc neconditionat. Ma doare sufletul ca cea mai mare echipa civila a Romaniei a fost desfiintata. Nu stiu cine are dreptate pe hartie. Legile sunt , oricum , foarte stufoase in Romania. Totul este discutabil. Vad ca exista anumite facaturi in fotbalul romanesc , care rezista , iar reprezentantele unor zone puternice ale tarii precum Craiova,Timisoara, Arad, Pitesti sau Constanta au fost scoase de pe harta fotbalistica a tarii. Si vorbim aici de echipe de mare traditie pentru fotbalul romanesc", a precizat Andrei Paunescu pentru WOWbiz.ro.

 

Si pentru ca tot mai multe voci, atat din interiorul fotbalului, dar si din cadrul societatii civile, au sustinut ideea ca daca poetul Adrian Paunescu nu ar fi murit, echipa de fotbal Universitatea Craiova nu s-ar fi desfiintat, Andrei Paunescu a tinut sa adauge pentru WOWbiz: "E greu sa spui ce s-ar fi intamplat cu Universitatea Craiova daca poetul Adrian Paunescu nu ar fi plecat dintre noi. Tot ce pot sa va spun e ca poetul Adrian Paunescu a tinut in permanenta spatele acestei echipe civile, atat de iubite in Romania, in fata colosilor militarizati din Bucuresti.Cat a trait Adrian Paunescu s-a batut in permanenta pentru binele Universitatii Craiova. Ca un facut, Craiova a capotat exact in anul in care Adrian Paunescu s-a stins", a mai spus Andrei Paunescu.

In opinia, lui Andrei, o solutie de renastere a spiritului marii echipe Universitatea Craiova , totusi, exista. In jurul imnului Universitatii Craiova, considerat alaturi de imnul echipei Rapid,(nr. compus tot de Adrian Paunescu) unul dintre cele mai frumoase din Romania, se poate naste noua echipa a Universitatii Craiova. "Acum Universitatea Craiova este asemenea unui rau secat de baraje dusmanoase. Raul trebuie sa primeasca apa. Iar pentru asta barajele trebuie inlaturate ", e de parere Andrei Paunescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate