Vedete

Andrei Gheorghe, comemorat de fani ca un adevarat star radio! "Acest 13-14 nu îmi place. Nu pot să accept"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Andrei Gheorghe, comemorat de fani ca un adevarat star radio! "Acest 13-14 nu îmi place. Nu pot să accept"
Familia regretatului Andrei Gheorghe a depus o fotografie si o carte de condoleante la Galeria de arta contemporana Mobius, un loc des frecventat de omul de radio.

Iar cei care l-au pretuit pe Andrei Gheorghe au fost prezenti la galeria de arta pentru a-si lua ramas bun de la el.

Andrei, am venit la tine azi, 22 martie, ora 13:00, dar nu aşa ne-a fost vorba când am luat legătura ultimă dată. Acest 13-14 nu îmi place. Nu pot să accept,”.

"Nu trupul conteaza, ci spiritul"."Ai fost un indreptar al greselilor".


"El era el şi atât. Mulţi oameni au devenit oameni prin el”, spune o ascultătoare. “Este pur şi simplu un spirit liber care a ajuns într-o lume mai bună şi noi trebuie să-l păstrăm în memorie”.


Acestea sunt doar o parte din mesajele lasate de fani. Cei care l-au indragit pe Andrei isi pot lua ramas bun de la el si maine.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune