Andrei Iordache, “fiul” lui Botezatu: “Catalin trece prin momente grele. Ii sunt alaturi”

Aflat in Turcia pentru filmarile la finala “Next Top Models”, emisiune pe care o prezinta, Catalin Botezatu a trecut prin momente cumplite! Creatorul de moda a facut infarct si a fost dus de urgenta la o clinica din Ankara. Andrei Iordache, presupusul fiu al designerului, a vorbit cu el si i-a spus ca “acasa il asteapta multa lume care il iubeste”.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereIn urma cu aproximativ o saptamana, Catalin Botezatu a plecat in Turcia, mai exact in Cappadocia, pentru a termina ultimile inregistrari la “Next Top Models”. De cum a ajuns acolo, designerului i s-a facut rau, iar membrii din echipa lui l-au dus repede la un spital din Ankara, unde a fost internat de urgenta. Acolo, medicii au depistat ca problema era de fapt la inima! Dupa ce a stat doua zile internat, sub tratament, Bote este acum in afara oricarui pericol.

Afland vestile rele, presupusul fiu al lui Bote, Andrei Iordache, a reusit sa ia legatura cu designerul  si a aflat ca totul e in regula, insa, contactat de reporterii WOWbiz.ro,  el a fost retinut in a da declaratii despre starea de sanatate a creatorului de moda. "Indiferent cum ne va duce viata… separat sau impreuna… incerc, cum pot, sa-i fiu alaturi lui Catalin. Mai ales in momentele grele prin care trece. Il sun, ii dau mesaje de incurajare ca sa stie ca nu este singur. Il asteapta acasa oameni care-l iubesc si care-i vor numai binele”, ne-a declarant Andrei, in exclusivitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate