Andrei Poptelecan, replică dură pentru Cătălin, după ce a aruncat cu o pernă în Ella ”Rușine, băi băiatule!”

Andrei Poptelecan îl face varză pe Cătălin, după ce acesta a aruncat cu o pernă în Ella chiar în emisiunea Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Scandalul dintre Cătălin și Ella de la Puterea Dragostei pare că nu se mai termină. Zilele trecute, chiar în timpul emisiunii, Cătălin, nervos, a aruncat cu o pernă în Ella, lovind-o peste față. Șocată de ceea ce s-a întâmplat, Ella a rămas fără replică, după care a izbucnit în plâns și a ieșit din casă Gestul lui a fost criticat de mai toți concurenții de la Puterea Dragostei. Însă, Cătălin continuă să o atace pe Ella chiar și acum. 

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, adevăratul motiv pentru care s-a dus în Turcia! ”Am venit la un consult medical”

fara descriere

fara descriere

Citeste si: Ella si Catalin s-au contrat din nou dur! S-a ajuns la jigniri: "Esti 0"

Reacția violentă a lui Cătălin a fost comentată și de Andrei Poptelecan, un fost concurent de la Puterea Dragostei. 

”Nu sunt eu în cele mai bune relații cu Ella, dar este de neconceput gestul acestui cioban obosit, care de când a intrat în emisiune se dă ceea ce nu este și joacă teatru de cea mai proastă calitate. Nici măcar nu vreau să îi pronunț numele! Rușine, băi băiatule”, a scris Andrei Poptelecan pe pagina lui de socializare, referitor la Cătălin de la Puterea Dragostei. 

fara descriere

Citeste si: Livian, după scandalul cu Daiana de la Puterea Dragostei: ”Ea este ”soldățelul” cuiva din emisiune”

Ella, după reacția violentă a lui Cătălin la Puterea Dragostei

Ella, după perna primită în față de la Cătălin a ieșit plângând din casă. Gabriel, noul concurent de la Puterea Dragostei, a plecat imediat după ea să o consoleze. Ella i-a spus lui Gabriel că ea nu tolerează astfel de ieșiri violente și că s-a mai întâmplat o dată, însă atunci lumea nu a crezut-o când a spus că a fost împinsă de Cătălin. ”Când am zis că m-a împins nu m-a crezut nimeni. Și mă bruschează. Păi de ce sunt aici? Să își bată joc ăștia de mine? Pentru ce stau? Nu există așa ceva. Pentru ce a făcut trebuie să plătească. S-a ridicat de pe canapea și m-a lovit. Un bărbat nu lovește o femeie, punct. Mâine mă lovește. I-am zis „Vezi-ți de treaba ta”. Am zis că a mai făcut un gest o dată și nu m-a crezut nimeni” , i-a spus Ella lui Gabriel. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate