Paparazzi

Andrei Stefanescu, in rolul de tatic! Ce a facut artistul de la Alb Negru cand fiul lui a inceput sa planga! VIDEO EXCLUSIV

Andrei Stefanescu, solistul de la Alb Negru, e topit dupa fiul lui in varsta de aproape un an. Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe artist in ipostaze geniale!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Andrei Stefanescu, in rolul de tatic! Ce a facut artistul de la Alb Negru cand fiul lui a inceput sa planga! VIDEO EXCLUSIVicon photo

Lui Andrei Stefanescu i s-a schimbat complet viata dupa ce a venit pe lume fiul lui. Partenera cantaretului, Antonia, l-a facut pentru prima oara tata pe Andrei, in februarie 2017, cand l-a nascut pe micutul Ayan.

Artistului ii place se pare rolul de tatic si este extrem de grijuliu cu baietelul lui. Daca nu e plecat la concerte sau inregistreaza piese in studio, Andrei Stefanescu este singur cu Antonia si micutul Ayan, iubirile lui cu care adora sa-si petreaca majoritatea timpului.

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe taticul Andrei Stefanescu, zilele trecute, intr-un centru comercial din Capitala. Acesta a iesit la cumparaturi cu Antonia si micutul Ayan.

Baietelul a stat mai mult in bratele mamei, in timp ce tatal impingea caruciorul. Andrei nu a prea intrat prin magazine, el preferand sa astepte pe culoarul mall-ului. Antonia insa s-a uitat la haine si produse cosmetice, nefiind incomodata de micutul pe care-l tinea in brate.

Dupa ce a obosit sa-l care, mamica l-a pus pe Ayan in carucior, moment in care a inceput “spectacolul”. Baietelul a inceput sa planga si sa tipe. Taticul Andrei a fost pe faza si a incercat sa-i distraga atentia cu o jucarie, iar mama i-a bagat biberonul cu lapte in gura.

 


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune