Andrei Ștefănescu și-a petrecut noaptea cu fosta soție. Ei spun că nu s-au împăcat. Ce se întâmplă, de fapt?: ”Chiar dacă pare ciudat”

Andrei și Antonia Ștefănescu și-au petrecut noaptea în aceeași casă. Fosta soție a prezentatorului a vorbit despre posibila împăcare.

Autor: Alis Pop

In articol:

S-au iubit timp de șapte ani, dar după doar un an de mariaj au ales să își spună ”adio”, însă drumurile lor nu s-au separat.

În anul 2020, Andrei și Antonia Ștefănescu au divorțat în mare secret, abia după câteva luni făcând informația publică, luând astfel pe toată lumea prin surprindere.

Citeste si: Enzo, primele declarații după despărțirea de Antonia Ștefănescu. Care a fost motivul real al rupturii dintre cei doi? "Am încercat să o determin să..."

Andrei și Antonia Ștefănescu, o noapte în aceeași casă

De atunci, fiecare a încercat să își refacă viața cu altcineva, însă acum tot singuri se declară fiecare. Iar pentru că majoritatea timpului și-o petrec împreună, spun ei că recurg la acest lucru de dragul copilului pe carel au, fanii au intrat la bănuieli.

Andrei Ștefănescu și-a petrecut noaptea în casă cu fosta soție

Antonia Ștefănescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

După zvonurile apărute în spațiul public, cum că și-ar mai fi dat o nouă șansă, acum Andrei și Antonia Ștefănescu pun, din nou, pe toată lumea pe jar. Și asta pentru că prezentatorul a petrecut o noapte în aceeași casă cu fosta soție.

Toate aceste lucruri ar putea duce către o eventuală împăcare, însă adevărul este altul. Chiar dacă mereu au păstrat discreția în ceea ce privește viața lor amoroasă, ținând să precizeze doar că au rămas în relații foarte bune de dragul lui Ayan, acum Antonia a vorbit pe seama acestui subiect.

Fosta spție a prezentatorului nu a fost prea darnică în declarații, dar spune că ziua de 14 februarie o prinde ”cu   multă iubire de sine”,

astfel că se exclude orice relație cu Andrei Ștefănescu.

Citeste si: Împăcarea dintre Andrei și Antonia Ștefănescu, confirmată de fostul iubit al acesteia, Vincenzo Aiello: "Sunt o familie!"

Ba mai mult decât atât, despre noaptea pe care au petrecut-o sub același acoperiș, blonda consideră că este un lucru normal, având în vedere că locuința le aparține în egală măsură și că băiatul lor are nevoie ca ambii părinți să îi fie aproape.

„Noi am trimis un comunicat despre acest lucru, unde am explicat foarte clar ce s-a întâmplat, ce am făcut și ce o să facem. Este casa noastră. Facem același lucru, suntem cu Ayan. Facem multe lucruri cu el, nu este nimic diferit față de când am divorțat sau față de sărbători, când am petrecut împreună.

Stăm mult timp cu cel mic, asta facem în continuare. Nu (n.r. nu e vorba de o împăcare), suntem o familie, chiar dacă pare ciudat. Lumea se ceartă, dar aici nu este cazul”,  a spus Antonia Ștefănescu, potrivit Playtech.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andrei Ștefănescu, dezvăluiri despre cea de-a treia căsătorie! Artistul este pregătit să meargă din nou la altar

Andrei Ștefănescu a spus care a fost motivul pentru care a ajuns la divorț cu Antonia: "Nu ne-a luat prin surprindere"

Antonia și Andrei Ștefănescu au divorțat în urmă cu un an, dar nu au făcut public motivul. Ce îi reproșează fosta soție: „Le-a făcut pe toate, în afară de...”

Adda este strictă când vine vorba de sănătate! Regulile pe care le-a implementat vedeta: „Sunt prea fricoasă și exagerez”

LEGEA PENSIILOR se schimbă din temelii! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Trebuie să mergem pe acest drum

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Cod portocaliu de ninsori și viscol. Care sunt județele vizate

Antonia și Andrei Ștefănescu au divorțat în urmă cu un an, dar nu au făcut public motivul. Ce îi reproșează fosta soție: „Le-a făcut pe toate, în afară de...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies