Andrei Stoica si fratele sau si-au deschis Academie de Kickboxing! Faimosul de la Exatlon si-a vazut visul cu ochii!

Andrei Stoica, de la Exatlon, a devenit om de afaceri si a pus pe picioare un business serios din sportul care l-a facut campion!

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Celebrul luptator, care a facut senzatie in arena Exatlon, in primul sezon, si-a deschis academie de kickboxing. Faimosul din Republica Dominicana il are ca partener in acesta afacere pe fratele sau, luptatorul Bogdan Stoica. (Andrei Stoica a imbracat costumul de nunta)

Pentru ca este vorba despre o afacere de suflet, foarte dorita si la care au visat amandoi, cei doi au pus “osul la treaba” si nu s-au dat in laturi nici de la muncile de jos. Ei au sustinut ore de antrnament, dar au dat si cu matura si au lucrat cot la cot cu muncitorii pentru a definitiva amenajarea spatiului unde isi desfasoara activitatea. (Cum si-a pierdut virginitatea Andrei Stoica) 

 

“Campionii nu se nasc in salile de sport, dar au nevoie de ele pentru a se dezvolta. Multi tineri se apuca de un sport precum kickboxul pentru ca au adanc sadit in ei un scop, un vis, o dorinta. Multi doresc sa practice la nivel profesionist, sa faca performanta, sa castige cupe, medalii, centuri, titluri, sa aiba meciuri televizate si sa devina cunoscuti.

Multi ne-au spus ca s-au apucat de acest sport pentru ca i-au luat ca exemple pe fratii Stoica. Motto-ul salii noastre este "Antreneaza-te cu campioni pentru a deveni campion".

Stoica Brothers Fight Academy are deschidere catre toate promotiile importante din Romania si multe din afara tarii, iar daca vii sa te antrenezi la noi la sala, exista sansa ca in viitorul apropiat sa devii campion, un exemplu in societate si sa le poti calca pe urme fratilor Stoica sau altor idoli din kickboxing”, a anuntat Andrei Stoica.

La “Stoica Brothers Fight Academy” se sutin cursuri de kickboxing, dar si ore de Karate Shito-Ryu, o alegere excelenta pentru copiii care vor sa practice pentru inceput un sport mai putin dur decat kickboxul.

Andrei Stoica si fratele sau, Bogdan, vor sa adune sub sigla academiei lor copii talentati, pe care sa ii creasca si sa ii indrume pana cand acestia vor ajunge campioni.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: