Andrei Tinu, noi detalii despre despărţirea de soţie! "De atunci ameninţările şi hărţuirile nu au încetat"

Andrei Tinu a publicat pe contul său de Facebook un mesaj lung, în care vorbeşte despre despărţirea de soţia sa.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Cazul face furori după ce Andrei Tinu a fost fotografiat la Berlin împreună cu actualui lui iubită.

"Consider că unele lucruri trebuie să rămână în #familie. Din acest motiv nu am vrut să fac publice anumite chestiuni legate de căsnicia (sau mai bine spus de finalul căsniciei) cu soţia mea. Am vrut să o protejez pe ea, dar mai ales pe copii, care, într-un final, sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit. 

Nu mai locuiesc cu soţia mea din martie 2018, de când ea a ales să plece în Franţa, lăsându-mă singur cu doi copii mici (Eva - 3 ani şi Mihai - 1 an). Ruptura definitivă s-a produs în 7 decembrie 2018, când am descoperit că aceasta m-a minţit în legătură cu un congres la care urma să participe la Viena. În realitate, congresul nu a existat şi ea s-a cazat la un alt hotel decât cel comunicat, într-o cameră plătită de un coleg de breaslă cu aceasta. 

Am încercat, prin toate mijloacele, să găsesc o soluţie pentru o despărţire amiabilă, ca între doi oameni maturi (divorţ la notar, custodie comună şi domiciliul copiilor în casa unde au crescut până acum, cu posibilitatea ca mama lor să vină să îi vadă sau să îi ia oricând). Efortul şi deschiderea mea s-au lovit de orgoliul maladiv al soţiei care, simţindu-se vinovată, a venit pe o poziţie agresivă şi violentă, care s-a materializat în 3 plângeri penale la adresa mea şi o sesizare la Protecţia Copilului, toate cu caracter şicanatoriu şi abuziv. De atunci ameninţările şi hărţuirile nu au încetat. 

Totul a culminat cu episodul plecării mele la Berlin, când, în permanenţă am fost urmărit, filmat şi ameninţat la tot pasul de fratele soţiei. Faptul că doresc să îmi refac viaţa, în condiţiile în care suntem despărţiţi de ceva vreme şi, pe deasupra, există şi o acţiune de divorţ pe rolul instanţei de judecată, nu îi dă dreptul nimănui să mă hărţuiască!", a transmis Andrei Tinu pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate