Andrei Zaharescu s-a împrumutat cu o sumă uriaşă de la un prieten, deşi salariul de consul în Africa de Sud s-a mărit în fiecare an! Vezi ce venituri are fostul prezentator de televiziune!

Din declaraţia de avere reisese că Andrei Zaharescu s-a împrumutat cu o sumă uriaşă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Andrei Zaharescu s-a împrumutat cu o sumă uriaşă. Fostul prezentator de televiziune şi-a depus recent declaraţia de avere, în calitate de consul al României la Cape Town, în Africa de Sud, din care reiese că, în 2018, s-a împrumutat cu 300.000 de lei (aproximativ 65.000 de euro), de la o persoană fizică, Vasile Ionescu, probabil un prieten apropiat. Zaharescu trebuie să returneze banii până în 2020. (vezi câţi bani câştigă iubitul consul al Andreei Marin)

Citeste si: „Fiul meu și-a băgat cuțitul în mână”. Momentul în care Andreea Berecleanu a rămas fără aer

Citeste si: Imagini rare cu Andrei Zaharescu petrecând sărbătorile în Africa de Sud! Fosta vedetă, alături de noua familie din Cape Town

Citeste si: Andrei Zaharescu se distrează de minune în Africa de Sud! Uite-l pe consulul României la Cape Town, alături de iubită, la un bal al diplomaţilor!

Andrei Zaharescu s-a împrumutat cu o sumă uriaşă. Are un salariu de 6.000 dolari pe lună

Suma este aproape egală cu salariul încasat de Zaharescu în 2018, adică 69.614 dolari şi 13.825 de lei, adică aproximativ 73.000 de dolari pe an, ceea ce înseamnă aproximativ 6.000 de dolari pe lună. Este cel mai mare salariu pe care Zaharescu l-a avut la consulat. În 2017, acesta a primit aproximativ 5.000 USD pe lună, în 2016 a încasat 4.774 USD pe lună, în 2015 a primit 4.500 USD, în timp ce, în 2014, a încasat doar 3.785 USD lunar.

Andrei Zaharescu s-a împrumutat cu o sumă uriaşă. Nu are bunuri mobile, imobile, bijuterii sau conturi bancare

În 2018, Andrei Zaharescu s-a împrumutat cu o sumă uriaşă. La rubrica veniturilor soţiei, Zaharescu nu a completat nimic, semn că nu şi-a oficializat, încă, relaţia cu partenera sa de viaţă, avocata Cosmina Ionescu, care i-a daruit un băieţel. În rest, declaraţia de avere este goală, pe numele lui Zaharescu neexistând bunuri mobile, imobile, bijuterii sau conturi bancare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate