Andy de la Puterea Dragosei, surprins în compania unei blonde sexy! „Sunteți împreună?” FOTO

Andy a fost surprins într-o fotografie în compania unei blonde sexy. Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu duce lipsă de admiratoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andy de la Puterea Dragostei este unul dintre foștii concurenți ai show-ului din Istanbul. Deși a părăsit competiția după un scandal monstru cu Roxana, fosta lui iubită, el se bucură în continuare de simpatia fanilor.

Recent, pe internet a apărut o fotografie în care Andy apare în compania unei blonde sexy. Nu se știe cine este tânăra, dar ea a pus în dreptul fotografiei o inimă neagră și, conform informațiilor de pe profilul ei de Facebook, este într-o relație de aproape trei ani de zile.

Imaginea a strâns sute de like-uri și câteva comentarii din partea admiratoarelor lui Andy, care și-ar fi dorit și ele să pozeze alături de el. „Aaaa unde esti? Acum vin si eu”, a scris una dintre prietenii blondei.

O altă urmăritoare de-ale blondei a întrebat-o pe aceasta direct: „Sunteți împreună?”

Citeste si: Andy aruncă bomba la Puterea dragostei! ”Roxana îi va da rapid papucii lui Bogdan Mocanu, știe și el”! Motivul pentru care fostul iubit al femeii nu crede în noua ei relație EXCLUSIV

fara descriere

Andy o face praf pe Roxana de la Puterea Dragostei 

Ceea ce părea începutul unei frumoase povești de dragoste s-a trasnformat repede într-un scandal uriaș. Andy și Roxana au ajuns să se certe ca la ușa cortului și să-și arunce cuvinte îngrozitoare, iar totul a culminat cu momentul în care el a lovit-o pe fosta lui iubită. 

Ulterior, el și-a cerut scuze pentru gestul pe care l-a făcut față de ea. La trei săptămâni de la episodul violent, însă, el a făcut-o din nou praf pe concurentă. 

fara descriere

”Are niște probleme, cred eu, de ordin psihic, chiar i-am spus și lui None lucrul acesta atunci când era în casă. Spun așa ceva, fiindcă mă bazez pe faptele ei. Ne lăsa cu gură căscata uneori prin felul ei de a fi! Îmi ziceam, Doamne, ce este cu fata asta!? Ar trebui să meargă la un control. Stările ei nu erau în regulă", a comentat Andy. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate