Andy de la Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care a bătut-o pe Roxana: „Uite la ce s-a ajuns din cauza ei!”

Andy de la Puterea Dragostei a fost invitat la Teo Show și a vorbit despre ce s-a întâmplat între el și Roxana și motivul pentru care a bătut-o.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andy a părăsit Puterea Dragostei înainte de a deveni concurent cu drepturi depline, după ce a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubită. Din câte se vede pe filmare, el i-a dat cu șutul în picior și a scuipat-o. Invitat la Teo Show, el a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat între el și cea cu care a avut o relație.

„Am avut și eu două trei secunde când mi-am pierdut cumpătul”, a spus Andy despre momentul în care a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubită.

După ce a văzut din nou imaginile în care a agresat-o pe Roxana, Andy a spus că îi pare rău pentru gestul lui, dar că a reacționat așa după ce ea l-a provocat.

„M-a jignit foarte urât, m-a înjurat. Ea voia să ies din emisiune, a făcut strategii, a spus că vrea să facă ceva să mă elimine. Nu voia să mă vadă acolo că fac cuplu cu cineva, să nu vadă evoluția mea spre bine”, a spus Andy, motivându-și gestul. „M-a adus în starea asta. Nu am mai conștientizat. Îmi pare foarte rău pentru gestul urât pe care l-am făcut, mai ales că am văzut acum imaginile. Eu nu am dat niciodată într-o femeie, dar uite la ce s-a ajuns din cauza ei”, a spus el.

Andy spune, însă, că-și dorește să se întoarcă în casa Puterea Drasgotei. „Eu pot să reintru în casă pentru că nu am fost concurent cu drepturi depline. Eu m-am întors cu voturile publicului și urma ca și cei din casă să voteze”, a spus el, admițând că va avea nevoie și de acordul producătorilor pentru a putea intra din nou în emisiune.

Citeste si: În sfârșit, Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei formează oficial un cuplu! S-au fotografiat în timp ce se sărutau

Roxana de la Puterea Dragostei, îndrăgostită de Andy?

Teo Trandafir l-a întrebat pe Andy dacă există posibiltatea ca Roxana să aibă aceste reacții față de el tocmai pentru că îl iubește în continuare. În mod uimitor, concurentul nu a dat un răspuns negativ, spunând și el că s-ar putea ca fosta lui iubită să aibă încă sentimente pentru el. 

„Ea s-a sărutat cu Alexander de frustrare pentru că s-a simțit încolțită și nu mai avea pe unde să scoată cămașa, după care a spus că este îndrăgostită de el, după care a spus că nu mai e îndrăgostită de el, ci de mine. (...) Este foarte vulcanică”, a mai spus el despre Roxana. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: