Andy, Jador și None, confruntarea la TV! Ce a spus None despre sărutul Siminei cu Andy

Andy, None și Jador au ajuns față în față. După eliminările lor de la Puterea Dragostei, cei trei foști concurenți s-au reîntâlnit pe canapeaua de la Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andy, Jador și None au stat față în față, într-o confruntare de zile mari. Jador a dezvăluit că s-a despărțit de Simina, mai ales după ce a văzut schimbul de mesaje dintre ea și None. Cireașa de pe tort a fost declarația de ieri a lui Andy, care a spus că el și Simina s-au sărutat în culisele emisiunii Puterea Dragostei.

Citeste si: Avem cele mai sexy imagini cu Plușica! Cum arată în costum de baie cea mai senzuală concurentă de la Puterea Dragostei!Fotografiile care vor incendia Internetul! Frumoasa a făcut o ședință foto extrem de fierbinte special pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Andy, Jador și None, confruntare la Teo Show

Invitați în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Andy, Jador și None au vorbit despre Simina. Toți au râs și au glumit și au ajuns la concluzia că niciunul nu o mai vrea pe bruneta de la Puterea Dragostei.

Jador: Nu mai am ce să caut la Istanbul. Sunt foarte supărat pe ea. Ce să mai zic? M-am supărat pentru că am văzut niște mesaje.

None: A aflat adevărul!

Jador: Era o mică intrigă între ei doi. Am văzut mesajele de la amândoi.

None: I-am arătat mesajele. Cât să mai țin în mine?

Jador: A vrut să mă despart de ea ca să fie cu el!

None a glumit despre sărutul Siminei cu Andy: Ea era la machiaj, Andy se ducea să se schimbe. S-a împiedicat și când a căzut: hop buze în buze cu Simina!


Jador: Nu mi-a picat bine să o văd cu Andy, să văd mesajele de la None. De-aia nici nu m-am mai dus după ea la Istanbul. Vreți să mi-o luați?

Andy și None: Noi suntem buni prieteni, vrem s-o împărțim!

Jador: Mi-a spus că None a încercat s-o sărute, că Andreea Mantea i-a pus să danseze. El a vrut s-o sărute, dar ea nu a vrut.Mi-am pus onoarea la bătaie. Nici mie nu îmi place! Dar sper să vadă și ea.

None: Nu vede, nu se uită. A zis că ți-a dat block. Ea spune una în emisiune, alta, în realitate. Am mesaje noi de la ea.

Andy: Am vorbit cu ea chiar aseară.

fara descriere

None: Nu am mai vorbit cu ea

Jador: S-a supărat pe tine că ai arătat mesajele.

Andy: Și pe mine pentru că am spus că am pupat-o.

Jador: Jucam în terenuri diferite, acum suntem toți trei pe același teren. S-ar putea ca niciunul să nu cîștige.

Andy: Eu renunț, eu nu mai vreau!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate