Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu, determinată să-i facă dreptate tatălui ei. Familia vrea să dea Spitalul Floreasca în judecată: „Nu o să las lucrurile așa”

Fiica regretatului artist spune că va da unitatea medicală în care a fost internat Nalu Ploieșteanu în judecată!

Nelu Ploieșteanu
Nelu Ploieșteanu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Nelu Ploieșteanu și-a dat ultima suflare pe 1 aprilie, după ce două săptămâni a stat intubat pe secția de terapie intensivă a spitalului Floreasca din Capitală, având saturația oxigenului în sânge de doar 70%. Regretatul

artist a murit în cele din urmă din cauza complicațiilor cauzate de infecția cu virusul SARS-CoV-2.

A fost înmormântat pe 7 aprilie, însă, din păcate, a fost un eveniment foarte restrâns, din cauză că acesta a decedat din cauza COVID-19. Familia a solicitat o autopsie, pentru a vedea dacă virusul mai este prezent în organimsul cântărețului, iar rezultatul a fost pozitiv, corovirusul încă exista în plămânii lui Nelu Ploieșteanu. Așa că la înmormântarea sa nu au participat decât 20 de membrii ai familiei. Regretatul artist de muzică populară a fost îngropat la Cimitirul Străulești II, alături de fiul său, Mihăiță. 

După moartea sa, familia a început să facă dezvăluiri șocante și acuză cadrele medicale de la Spitalul Floreasca de neglijență, nepăsare și de rele tratamente. Soția lui Nelu Ploieșteanu a povestit cu lacrimi în ochi că le dădea bani infirmierelor pentru a avea grijă de artist, iar ele țipau la el.

De asemenea, mai spunea că nu i se administra tratamentul pentru COVID. Familia este convinsă că artistul nu a murit de coronavirus și vrea să se facă dreptate în sala de judecată. 

O infirmieră țipa la el: ‘Nu ai primit pachet de dimineață? Nu mai bei ceai de acasă! Că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!. De fiecare dată am dat bani la infirmiere.

Toate țipau la el. L-am văzut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat la stomac și a început infirmiera să țipe a la el.

Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratment. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut.

Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort!

Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardio-respirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?',  a povestit soția artistului în urmă cu ceva timp, la un post de televiziune. 

Nelu Ploieșteanu
Nelu Ploieșteanu

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Familia este determinată să-i facă dreptate lui Nelu Ploieșteanu. Vor începe demersurile pentru a da Spitalul Floreasca în judecată 

Aneta Gavrilă, fiica artistului, spune că nu va lăsa lucrurile să treacă, ci este determinată să dea unitatea medicală în care a fost internat Nelu Ploieșteanu în judecată. Toată familia vrea să i se facă dreptate regretatului cântăreț.

Citeste si: Una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu, apel disperat pentru Ludovic Orban! Ce i-a cerut politicianului: „Tata a îmbucurat inimile acestei țări...”

„Nu pot să vă spun nimic deocamdată, sunt niște lucruri foarte personale. O să vedeți la momentul respectiv, când apare pe portalul instanței.

Lucrurile acestea nu vreau să le vorbesc în presă, eu fac demersurile pe care trebuie să le fac în continuare, pentru că nu o să las lucrurile așa. Nu a fost ușor ce ni s-a întâmplat și nu trebuie lăsat așa”,  a declarat Aneta Gavrilă, pentru Fanatik.ro. 

Aneta Gavrilă, devastată de durere la o lună de la moartea regretatului artist de muzică lăutărească

Fiica acestuia nu se poate împăca cu ideea că tatăl ei nu mai este, mai ales în această perioadă în care este sărbptorit Paștele, atunci când toată familia se reunea și petreceau clipe frumoase împreună. Chiar cu o zi înaintea Învierii se împlinește o lună de când Nelu Ploieșteanu a murit. Aneta Gavrilă spune că tatăl ei ar fi trebuit să trăiască și are multe întrebări care au rămas fără răspuns. 

Citeste si: Soția lui Nelu Ploieșteanu acuză medicii care s-au ocupat de regretatul artist: ”Dădea de fiecare dată câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească”

„Pentru mine, în momentul ăsta, este un subiect foarte sensibil, mai ales că se apropie sărbătorile și nu pot vorbi despre el la trecut. Nici nu pot să vorbesc despre el și despre ce vreau să fac în legătură cu ce s-a întâmplat! Nu pot!

Este mult prea devreme și este mult prea dureros. Eu cred că ar mai fi trebuit să trăiască și am multe semne de întrebare pe care nu o să le las fără răspuns. Mai ales acum, în săptămâna asta, când noi făceam împreună foarte multe lucruri, nu pot să vorbesc!”,  a mai spus, vizibil afectată, Aneta Gavrilă, pentru aceeași sursă citată. 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies