Angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Bîrbatul lucra în sectorul medical şi a purtat echipament de protecţie.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat, duminică, cu coronavirus. Acesta lucra în sectorul medical şi a avut în permanenţă echipament de protecţie.

”Vă informăm că, astăzi, 31.05.2020, un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARSCoV-2. Acesta îşi exercita atribuţiile de serviciu în cadrul sectorului edical şi a purtat, în permanenţă, echipament de protecţie. Administraţia locului de deţinere aplică, în continuare, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu şi măsurile de prevenţie implementate la nivelul întregului sistem penitenciar”, a transmis, duminică, Administraţia ANţională a Penitenciarelor, potrivit News.ro.

Citeste si: Puterea dragostei 1 iunie. Jador, intervenție telefonică în emisiune: „N-o mai vreau!”

Citeste si: Situaţia pandemiei Covid-19 în lume. Peste șase milioane de cazuri și 369.000 de morți

Citeste si: Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu: "L-am visat pe Mihai, mi-a spus că..."

În ceea ce priveşte persoana extrădată în România şi care a fost confirmată cu coronavirus, sursa citată a precizat că al doilea test a ieşit negativ.

”Preventiv, se va menţine monitorizarea medicală şi se vor aplica recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. În prezent, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2”, a mai transmis ANP.

Instituţia anunţa, vineri, că un deţinut care a fost extrădat în România a fost confirmat cu coronavirus la primul test făcut, el fiind internat la Penitenciarul-Spital Jilava.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate