Angajat ONU, filmat în timp ce făcea amor în mașina oficială a instituției! Prima reacție a conducerii

Un cuplu a fost surprins în ipostaze rușinoase chiar în mașina oficială a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Angajat ONU, filmat în timp ce făcea amor în mașina oficială


In articol:

Un filmuleț de 18 secunde suprins în Tel Aviv, face furori pe internet! Un angajat al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a fost surprins în timp ce întreținea relații intime chiar în mașina de serviciu, informează Marca.com. Cei doi amorezi se satifăceau nestingheriți pe bancheta din spate chiar în timp ce șoferul lor participa la trafic. În video-ul care circulă pe internet se poate vedea ca imaginile au fost surprinse într-un moment în care mașina staționa la semafor. 

Citeste si: Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relația zbuciumată cu Alexandra, regina fitness-ului! ”A înșelat-o!”

Imaginile care au făcut ravagii pe o rețea de socializare au ajuns și în ochii oficialilor de la ONU care au spus că au pornit o anchetă pentru a afla cine sunt cei doi amorezi înflăcărați. 

Angajat ONU, filmat în timp ce făcea amor în mașina oficială

Citeste si: Ionuț Popa a murit. De ce suferea antrenorul: ”Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta”

Stephane Dujarric, purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU - Antonio Guterres - a afirmat că filmuleţul a produs în şoc în cadrul insituţiei.

 ”Suntem şocaţi şi profund deranjaţi de ceea ce se vede în videoclip. Comportamentul este scârbos şi este împotriva a tot ceea ce înseamnă principiile noastre”, a declarat oficialul pentru „The Times of Israel”.

Citeste si: Povestea amantei secrete a tatălui Monicăi Gabor! Emil s-a iubit pe ascuns cu o femeie care a murit la exact un an după soția lui

Scandalul de la ONU nu este unul singular. Ce s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani

Acesta nu a fost singurul scandal amoros pe care membrii ONU l-au pus în scenă. În ultimii ani mai multe informații șocante au ieșit la iveală. În misiunea de reconstrucție a țării în urma cutremurului devastator din Haiti, membrii ONU ar fi abuzat de sute de fete minore, care au rămas însărcinate. Mai exact, minorele au fost abuzate sexual de soldați din până la 12 țări diferite.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate