Angajaţii CFR se pregătesc de grevă! Trenurile ar putea să nu circule de sărbători!

Cea mai mare Federaţie a sindicaliştilor CFR din România se pregăteşte de grevă. CFR-iştii ameninţă că trenurile ar putea să nu circule de sărbători.

Autor: A. I.

Reprezentanţii Federaţiei Naţionale Feroviare Mişcare Comercial Vagoane au anunţat că toate abordările dialogului social dintre lucrătorii feroviari şi cei responsabili cu decizia privind finanţarea căii ferate se dovedesc fără rezultat. Aceştia susţin că singura soluţie care poate fi pusă în practică este greva generală, informează realitatea.net.

Reprezentanţii celei mai mari federaţii a sindicaliştilor CFR din România sunt nemulţumiţi de faptul că nu reuşesc să găsească un numitor comun în discuţiile cu Guvernul. 

"Dialogul nostru cu întreaga clasă politică, mai ales cu cei care astăzi formează Guvernul, pare un dialog al surzilor, motiv pentru care am decis să informăm nominal fiecare parlamentar cu privire la situaţia căii ferate şi nevoia urgentă de asumare a unui plan de salvare a întregului sistem feroviar, prin asumarea unor decizii imediate şi obligatorii", au declarat reprezentanţii celei mai mari federaţii a sindicaliştilor ceferişti din România, într-un comunicat de presă.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vremea în weekend. Ninsori şi vânt puternic în aproape toată ţara!

Minivacanţă de Crăciun şi Revelion. Zile libere pentru români

Tavan prăbuşit peste elevi într-o sală de clasă a unui liceu din Buzău! Ce s-a întâmplat cu copiii

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Mutare incredibilă a României! S-a întâmplat chiar astăzi: Ne ţinem întotdeauna promisiunile

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fenomenul OZN: FBI în alertă după ce un pilot a înghețat de spaimă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies