Angajații de la Spitalul Filantropia, acuzați că ar întreține relații intime prin săli și ar fura medicamente: "Acolo se petreceau partidele..."

Angajații de la Spitalul Filantropia, acuzații grave din partea soțului unei asistente: fură pastile și întrețin relații intime prin săli.

Angajații de la Spitalul Filantropia întrețin relații intime prin săli și fură medicamente: "Acolo se petreceau partidele..."
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Angajații de la Spitalul Filantropia ar fura pastile și întreține relații intime prin săli. Acuzațiile vin chiar din partea soțului unei asistente, care susține că aceasta este agresată de șeful ei.

Acuzații grave la Spitalul Filantropia

Acuzații șocante la Spitalul Filantropia din Craiova! Soțul unei asistente de la secția de hematologie susține că partenera lui întreține relații intime cu șeful ei.

Ba chiar mai mult, bărbatul ar fi găsit mai multe mesaje în telefon cu medicul. La momentul actual, cei doi se află în divorț.

Citeste si: Ironia sorții! Gravida din Arad care a murit de coronavirus nu credea în existența lui: „Nu port mască, nu voi face niciun vaccin”

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

„Toate mesajele şi le dădeau în timpul serviciului. Se ascundeau de colegi, aşteptau să rămână singuri şi se duceau în sala de tratament. Acolo se petreceau partidele de sex. El îi scria că o iubeşte, ea îi răspundea la fel, în fine lucrurile sunt clare. Când am găsit mesajele, am luat legătura cu soţia lui Ionuţ Anghel, aceasta este şi ea asistentă la hematologie, a spus că ştia că cei doi au o legătură încă din vara anului trecut, că a avertizat-o pe soţia mea să-i lase bărbatul în pace.

Bineînţeles, şi-n faţa ei cei doi au negat. Doamna a zis că mie nu mi-a spus pentru că nu dorea să-mi distrugă căsnicia şi că ea nu l-a lăsat pentru că au un copil împreună”, a mai povestit bărbatul.

Angajații de la Spitalul Filantropia întrețin relații intime prin săli și fură medicamente: "Acolo se petreceau partidele..."

În continuare, soțul disperat susține că atât soția lui, cât și medicul respectiv, fură din spital medicamente care nu se găsesc în farmacii, unele dintre ele fiind folosite în tratamentul pentru leucemie.

Citeste si: Adevărata Regină Maria! Adorată de Armată, ”mama răniţilor” a jucat un rol decisiv în Marea Unire! „Este ceea ce leoaica cere tigrului!“

„Am întrebat-o cum le-a scos din spital. A zis că nu ea le-a scos, ci şeful. Ulterior, m-am uitat să văd ce medicamente sunt. Este vorba despre medicamente care nu se găsesc în farmacii, unele sunt folosite în tratamentul pentru leucemie.

Am sesizat Parchetul şi conducerea Spitalului Filantropia”, a mai spus  bărbatul.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl Ramonei Bădescu s-a infectat cu Coronavirus la 89 de ani! Vedeta e disperată! „Faptul că nu sunt în aceste momente alături de el mă distruge sufletește!”

Ironia sorții! Gravida din Arad care a murit de coronavirus nu credea în existența lui: „Nu port mască, nu voi face niciun vaccin”

Iulia Vântur în doliu! Mesajul ei după ce un celebru actor indian s-a sinucis: „Nu știm prin ce trece cineva”

Atenţie Tauri, Balanțe și Scorpioni! 7 zodii vor primi șansa de a rezolva lucrurile

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies