Angajatii din hoteluri au povestit cele mai ciudate lucruri pe care le-au gasit in camere dupa plecarea turistilor! "Directorul unei televiziuni cerea sa-i fie aduse in camera... "

Angajatii din mai multe hoteluri au impartasit cele mai bizare lucruri la care au fost martori.

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

Angajatii din hoteluri au fost martori, de-a lungul timpului la cele mai bizare intamplari. Unii clienti au avut cereri iesite din comun. (Vezi si tipa care s-a pozat goala in baie! Mama, cum arata! )

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

“Am avut un oaspete pe care l-am numit Omul Plăcintă. A venit la hotel fără rezervare, a plătit o garanţie de 100$, iar a doua zi a plecat. Am găsit în baia şi cada pline de resturi de plăcintă scumpă. Nu a mai venit să îşi ridice garanţia pentru că ştia că nu o va mai primi înapoi.”

“Am avut un oaspete ciudat care făcea parte dintr-o echipă de verificare care venea o dată pe săptămână. Într-o seară m-a sunat la recepţie să-mi spună că sunt bule în toaletă. I-am spus că probabil din cauză că a tras apa şi a spus că îmi aduce să văd. Până să mă dezmeticesc era la recepţie, cu un pahar de vin, plin cu apă curată.”

“Un individ venea la hotel în fiecare săptămână, golea recipientul cu apă pe podea şi îl lua, pentru a-l vinde la centre de reciclare.

A durat câteva luni până ne-am dat seama cine era.”

“Directorul unei corporaţii de televiziune cerea să îi fie aduse fursecuri în cameră, în fiecare seară. Le mesteca pe toate şi le punea înapoi pe tavă.”

“Directorul unei corporaţii de televiziune cerea să îi fie aduse fursecuri în cameră, în fiecare seară. Le mesteca pe toate şi le punea înapoi pe tavă.”

sursa

Abonează-te pe

Citește și:

Povestea cutremurătoare a unui om al străzii! Reacția neașteptată a bărbatului când s-a întâlnit cu o fostă colegă de școală

Imagini cutremurătoare cu un bărbat care doarme pe o saltea, în frig, pe o stradă din Călărași!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

AUR dă lovitura în Parlament! Prima inițiativă a partidului! Trebuie să fie gata până în 2025

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

A fost descoperit elixirul tinereții. Îmbătrânirea ar putea să fie un proces reversibil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies