Angela Gheorghiu și-a anulat spectacolele din martie de frica epidemiei de coronavirus

Angela Gheorghiu a anunțat că turneul său din China, care urma să înceapă în martie, a fost amânat din cauza epidemiei cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Angela Gheorghiu a făcut anunțul pe pagina sa de socializare. ”Îmi pare rău să vă informez că din cauza naturii critice a focarului Coronavirus și dezvoltării sale amenințătoare, împreună cu promotorii chinezi și managementul meu, am fost obligați să amânăm următoarele spectacole în China în acest an”, a scris Angela Gheorghiu, care în perioada 20 martie – 5 aprilie, trebuia să se afle în China, unde avea concerte în mai multe orașe.

Citeste si: Angela Gheorghiu, bătută crunt de fostul soț! „Nu am mai vrut să continuu să trăiesc...”

 

fara descriere
În această perioadă, Angela Gheorghiu are spectacole în Europa, iar în aprilie are un turneu în Statele Unite.

Citeste si: Angela Gheorghiu, atac dur la adresa Gabrielei Firea! De ce a refuzat marea soprana cheia si cetatenia de onoare a Bucurestiului oferite de Primarul General al Capitalei

Citeste si: Țara care a găsit leacul împotriva coronavirusului din China. Despre ce medicamente este vorba

2004 persoane au murit de coronavirus în China

Marți a fost raportat cel mai mic număr de îmbolnăviri cu noul coronavirus din ultimele trei săptămâni. Trendul descendent al îmbolnăvirilor a început luni și a continuat și în cursul zilei de marți când a fost raportat cel mai mic număr din 29 ianuarie încoace. Autoritățile chineze au anunțat că 136 de persoane au murit marți, iar numărul deceselor din China continentală a ajuns la 2004. Provincia Hubei, epicentrul focarului de coronavirus, a raportat 132 de noi decese, 116 dintre acestea fiind înregistrare în Wuhan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate