Angela Similea e izolată la domiciliu în România, dar are grija familiei din SUA a fiului ei: ”Să așteptăm responsabili și cu suflet în armonie și cu siguranță ne vom bucura unii de ceilalți!”

Angela Similea e izolată la domiciliu în România și se gândește la revederea cu fiul și nepoții ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Angela Similea e izolată la domiciliu în România, din cauza pandemiei de coronavirus. Celebra cântăreață trece prin clipe grele, pentru că e separată de familia fiului ei, Sorin Hilgen, care e stabilit de mai bine de 20 de ani în SUA. (vezi cum a sărbătorit Angela Similea 50 de ani de la debutul pe scenă)

Citeste si: Agela Similea la capătul puterilor. Are datorii de 700 mii de euro și a pierdut tot

Citeste si: Amintirile lui Octavian Ursulescu: ”La Sanremo, Angela Similea a stat lângă...Maradona!”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: De ziua ei, Angela Similea a fost la mănăstire! Ce tort a primit celebra solistă! FOTO

Sorin, care e specialist în domeniul IT, locuiește la Sudbury, lângă Boston, alături de Grace și Christian, copiii săi din prima căsnicie, dar și de americanca Nicole, actuala sa soție. Tot în SUA, dar la New York, locuiește Andrei, un fin al Angelei Similea.

Angela Similea e izolată la domiciliu în România: "Doamne, Iartă-ne"

Acesta a postat recent o filmare făcută în metropola pustiită pe timpul pandemiei de coornavirus și a scris: „Vineri seară în Manhattan...orașul care nu doarme niciodată este golit în timpul carantinei...Nu e rău deloc...Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți, aveți grijă de voi”.

“Multumesc Andrei, imagini de istorie....Sa asteptam responsabili si cu suflet in armonie si cu siguranta ne vom bucura unii de ceilalti! Doamne Iarta - ne si Acopara- ne cu Iubirea ta!”, a postat Angela Similea.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fata Elenei Cârstea e distrusă! S-au împlinit 4 ani de la moartea fratelui ei, Brett: ”Îmi lipsești mai mult decât pot exprima în cuvinte!”

Mirabela Dauer a pierdut una din cele mai dragi ființe: "Somn lin, prințesa mea"

Scandal monstru! Manelistul Dani Mocanu, limbaj ca la usa cortului! Acuzatii extrem de grave

Angela Similea, chemată în instanță de nepoata unui sculptor celebru! Cum a ajuns artista în mijlocul unui scandal între moștenitorii maestrului Marcel Guguianu

L-am găsit pe al doilea soț al Angelei Similea, pe care artista l-a considerat mort ani la rândul! Sorin Movileanu are 73 de ani și stă în Belgia FOTO EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies