Angelina Jolie a primit o scrisoare emoționantă de la o adolescentă din Afganistan. Cum a reacționat actrița

Angelia Jolie a postat pe rețelele de socializare o scrisoare extrem de emoționantă de la o tânără din Afganistan.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Angelina Jolie a decis să își deschidă un cont de Instagram, pentru a face cunoscută povestea unei tinere din Afganistan, care a decis să îi trimită o scrisoare extrem de emoționantă. 

Actrița a făcut și o serie de dezvăluiri despre momentul în care a fost, în urmă cu douăzeci de ani, la graniță cu Afganistanul.

Acesta a întâlnit refugiați care fugeau din calea talibanilor. 

”Aceasta este o scrisoare pe care am primit-o de la o adolescentă din Afganistan. În acest moment, oamenii din Afganistan își pierd capacitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber. Așa că am venit pe Instagram pentru a-mi împărtăși poveștile și vocile celor din întreaga lume care luptă pentru drepturile lor de bază ale omului.

Citeste si: Cum arată Angelina Jolie înainte și după divorțul de Brad Pitt. Actrița a ajuns să cântărească doar 45 kg| Galerie Foto

Am fost la granița cu Afganistanul cu două săptămâni înainte de 11 septembrie, unde am întâlnit refugiați afgani care fugiseră de talibani. Asta a fost acum douăzeci de ani.

Este dezgustător să vezi afganii deplasați din nou din frica și incertitudinea care le-a cuprins țara.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

A petrece atât de mult timp și bani, a pierde sânge și a pierde vieți doar pentru a ajunge la asta, este un eșec aproape imposibil de înțeles.

Scrisoarea primită de Angelina Jolie
Scrisoarea primită de Angelina Jolie[Sursa foto: Instagram]

Urmărind pe parcursul mai multor decenii modului în care refugiații afgani- unii dintre cei mai capabili oameni din lume- sunt tratați ca pe o povară este, de asemenea, bolnav. Știind că, dacă ar avea instrumentele și respectul, ar face multe lucruri pentru ei înșiși. Și întâlnirea cu atâtea femei și fete care nu numai că își doreau o educație, dar au luptat pentru ea.

Ca și alții care sunt dedicați acestei cauze, nu voi da înapoi. Voi continua să caut modalități de a ajuta. Și sper că mi te vei alătura”, a scris Angelina Jolie alături de postarea cu scrisoarea primită de la o adolescentă din Afganistan.

Scrisoarea primită de Angelina Jolie

Scrisoarea primită de la tânara din Afganistan cuprinde momentele trăite de această înainte ca talibanii să revină la putere. Oamenii mergeau la muncă, elevii la școală și totul se desfășura normal. Însă, după ce aceștia au decis să pună stăpânire, lucrurile s-au schimbat. Visele sunt departe acum, iar despre drepturi nici nu se mai poate vorbi. Teama cu care vorbește despre ceea ce se întâmplă acum a făcut-o pe actriță să ducă mesajul cât mai departe. 

Scrisoarea primită de Angelina Jolie
Scrisoarea primită de Angelina Jolie[Sursa foto: Captură YouTube]

”Trăiesc în Afganistan și înainte ca talibanii să vină peste noi, cu toții mergeam la muncă și la școală, așa cum ar trebui. Cu toții aveam drepturi și eram capabili să ne apărăm drepturile, dar de când au venit peste noi, ne este frică de ei și avem impresia că visele noastre s-au spulberat. Drepturile noastre au fost încălcate, iar noi nu putem scăpa.

Citeste si: Angelina Jolie a fost în pragul depresiei! Actrița a vrut să se sinucidă și a plătit un asasin s-o omoare: „Persoana pe care am contactat-o...”

Mersul la școală și munca sunt mult prea departe. Unii oameni spun că talibanii se vor schimba, dar eu nu cred asta, pentru că au o istorie mult prea urâtă.

Întro zi, talibanii au venit la noi acasă și toți eram speriați. După acea zi, am început să mă gândesc la ce oră ar trebui să plec dimineața la școală în această situație sau când să mă întorc acasă, pentru că atunci când mă întorc este deja seară.

(...) Poate că ne întoarcem în timp, în urmă cu 20 de ani, când nu aveam nici atunci drepturi, viața noastră era sumbră, cu toții ne-am pierdut libertatea, iar noi suntem din nou captivi”, a scris adolescenta din Afganistan.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Angelina Jolie a fost în pragul depresiei! Actrița a vrut să se sinucidă și a plătit un asasin s-o omoare: „Persoana pe care am contactat-o...”

Brad Pitt are o nouă iubită! Cine este blonda cu care a înlocuit-o pe Charlize Theron

Angelina Jolie are un nou iubit! Vrea sa se mute cu el la Paris

7 zodii cu succes incredibil la bani începând de mâine

Vladimir Putin a TRIMIS TANCURILE! Cutremur la nivel european. Decizia momentului de la Kremlin

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Alertă pentru toate mamele! Se SCHIMBĂ LEGEA!

Lovitură pentru Portugalia – Ronaldo amenință că pleacă de la Cupa Mondială – Doi jucători au părăsit deja Qatarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies