Angelina Jolie: "Filmul "Unbroken" m-a făcut să devin o persoană mai bună"

Angelina Jolie a declarat, într-un interviu recent, că noul ei proiect regizoral, filmul "De neînvins/ Unbroken", o dramă despre Al Doilea Război Mondial care prezintă povestea maratonistului american Louis Zamperini, devenit prizonier într-un lagăr japonez, a făcut-o să devină o persoană mai bună.

novalue
Autor: I.M.D.

Actriţa americană l-a cunoscut pe Louis Zamperini şi s-a împrietenit cu el, înainte ca acesta să moară, pe 2 iulie 2014 la vârsta de 97 de ani. Vedeta hollywoodiană spune că întâlnirea cu acest veteran de război american, în timpul căreia a aflat o serie de detalii şocante despre felul în care fostul maratonist a reuşit să supravieţuiască în timpul războiului, a determinat-o să adopte câteva schimbări importante în viaţa ei.

"Am învăţat să devin o persoană mai bună. Am învăţat să fiu mai deschisă faţă de cei din jur, să înţeleg, să văd şi celălalt punct de vedere. Am învăţat că, atunci când te laşi cuprins de ură şi furie, acest lucru te răneşte doar pe tine- nu îl răneşte pe inamicul tău.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Şi am învăţat că, atunci când priveşti ştirile din ziua de azi şi vezi toate acele lucruri îngrozitoare care se petrec în lume şi ai sentimentul că totul e lipsit de speranţă, de fapt îţi dai seama după aceea că există o mare putere în oameni. O inimă puternică şi o voinţă neînduplecată şi un spirit ce nu poate fi învins există în fiecare dintre noi. Aceste lucruri mă ajută să înfrunt fiecare zi în parte şi fiecare provocare în mod diferit", a spus vedeta americană.

"Aceste lucruri m-au făcut să îmi cresc copiii într-un mod diferit. Pentru că acel foc interior pe care îl văd în copiii mei reprezintă un lucru minunat. Înainte, eram unul dintre acei oameni care credeau că focul din interiorul unui om era ceva rău. Există frumuseţe în a fi neliniştit şi în a te lupta. Trebuie să ne învăţăm copiii să îşi canalizeze acel foc interior pe calea cea bună.

Atunci când Louis Zamperini întâlnea un obstacol, indiferent care era acesta, el îşi spunea: «Fantastic. Nu mă voi lăsa învins». Iar «învins» nu are legătură cu a pierde războiul; «învins» nu are legătură cu nereuşita. «Învins» înseamnă să îţi pierzi sufletul, să uiţi cine eşti şi să permiţi vieţii să te scoată de pe drumul tău sau să te atragă spre întuneric", a adăugat Angelina Jolie.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan a aflat cine „a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată pe internet: „Va plăti. La Poliție e deja totul aranjat”

De unde a primit Codin Maticiuc porecla „Poponeț”. Afaceristul spune că l-a ajutat în viață

Cum s-au cunoscut Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru. „Poponeț” a scris o carte despre viața celebrului interlop

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Pfizer schimbă formula vaccinului anti-COVID. Noul ser este complet diferit de restul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies