Angelina Jolie INTERZISA in Japonia! Motivul e incredibil

Angelina Jolie este "rasistă" şi ar trebui să fie interzisă în Japonia, au spus naţionaliştii niponi, care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de felul în care filmul "Unbroken", regizat de vedeta hollywoodiană, descrie drama prizonierilor din lagărele japoneze din Al Doilea Război Mondial.

novalue

Naţionaliştii japonezi au spus că Angelina Jolie este "un demon" şi au cerut ca vedetei americane să i se interzică accesul în Japonia, din cauza aşa-zisei descrieri "imorale" a gardienilor japonezi din lagărele de concentrare din Al Doilea Război Mondial din filmul "De neînvins/ Unbroken", informează dailymail.co.uk.

Acest film regizat de Angelina Jolie, ce va fi lansat pe marile ecrane româneşti pe 23 ianuarie 2015, are la bază romanul omonim scris de Laura Hillenbrand, care spune povestea eroică a americanului Louis Zamperini, un fost maratonist olimpic devenit ulterior erou de război.Acea biografie din 2010 i-a înfuriat pe naţionaliştii japonezi prin felul în care a decris atrocităţile comise asupra prizonierilor americani, care au fost "bătuţi, arşi, înjunghiaţi şi loviţi cu ciomege până la moarte, împuşcaţi, decapitaţi, asasinaţi în timpul unor experimente medicale sau mâncaţi de vii în cadrul unor acte ritualice de canibalism".

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua a devenit ținta criticilor pe internet, după ce s-a afișat de mai multe ori cu aceeași geantă: „Mai schimbă și tu poșeta”

Dodo, motivul pentru care tatăl nu apare în actele copilului ei: „Nu a fost și nici nu este prezent în viața de zi cu zi”

Cum au marcat-o pe Alexandra Stan violențele impresarului ei! „Trebuie să ne scoatem pe noi din momentele nasoale”

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Armata obligatorie în România? Adevărul despre legea care a pus pe jar milioane de români

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies