Anghel Iordanescu, validat pentru functia de selectioner al nationalei Romaniei

Comitetul Executiv al FRF a validat, luni, propunerea presedintelui Razvan Burleanu pentru conducerea tehnica a echipei nationale. Astfel, functia de selectioner este preluata de Anghel Iordanescu, iar Viorel Moldovan, Daniel Isaila şi Ionut Badea vor fi antrenori secunzi.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Propunerea presedintelui a fost validata. Anghel Iordanescu e selectioner si alaturi de el sunt cei trei antrenorii secunzi", a anunţat Ioan Horoba, presedintele clubului Gaz Metan Medias si membru in Comitetul Executiv al FRF, precizeaza Mediafax

Potrivit DCNews.ro, selecţionerului Anghel Iordanescu, care indeplineste si functia de director tehnic al Federatiei, i se va intocmi un contract separat, care urmeaza sa fie validat intr-o alta sedinta a Comitetului Executiv.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a propus sambata ca functia de antrenor principal al echipei nationale sa fie preluata de Anghel Iordanescu secondat de Viorel Moldovan, Daniel Isaila si Ionut Badea.

Anghel Iordănescu a mai fost selectioner intre anii 1993 - 1998 si 2002 - 2004. El va reveni pe banca tehnica a nationalei la partida cu Irlanda de Nord, din 14 noiembrie, de la Bucureşti, contand pentru Grupa F a preliminariilor EURO 2016.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate