Anghel Iordănescu, victima-trofeu a clanului Duduianu! Fostul selecționer, la un pas să fie escrocat cu o sumă uriașă

Moartea lui Emi Pian scoate la iveală povești mai puțin cunoscute din istoria unuia dintre cele mai temute clanuri din București, cel al Duduienilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Clanul Duduianu s-a impus în București începând cu finalul anilor ’90, până atunci aceștia fiind considerați niște ”venetici” din cauza faptului că proveneau din Sintești. După 2000, Duduienii și-au câștigat faima și renumele prin activități infracționale violente și alianțe cu alte clanuri. Cea mai tare lovitură de imagine au fost însă pe punctul s-o dea în 2006, atunci când membri ai clanului Duduianu au fost la un pas să-l țepuiască pe Anghel Iordănescu cu 375.000 euro.

Duduienii au dat și țepe mai mari, de-a lungul anilor, însă până atunci nimeni nu încercase să fraierească un personaj atât de cunoscut precum fostul selecționer al echipei naționale.

Iordănescu a vrut să cumpere o casă de la clanul Duduianu

În 2006, Anghel Iordănescu antrena în Orientul Mijlociu și avea o avere de peste 50 milioane euro. El a vrut atunci să-și cumpere o casă în zona Pieței Charles De Gaulle, așa că a contactat mai multe agenții imobiliare.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

La un moment dat, un agent i-a făcut cunoștință cu doi membri ai clanului Duduianu, care susțineau că dețin o casă care s-ar fi potrivit cerințelor antrenorului. Aceștia închiriaseră imobilul și făcuseră rost de copii ale actelor, pe care i le-au prezentat antrenorului ca fiind originale.

Citeste si: STABOR convocat de urgență după moartea lui Emi Pian! Rinu și Duduianu, confruntare un milion de euro pe masă!

Citeste si: Principalul suspect în cazul crimei lui Emi Pian, externat de la Elias: "Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă"

Citeste si: Cine va prelua conducerea clanului după moartea lui Emi Pian!? Familia se pregătește de înmormântare, în timp membrii grupării pregătesc simultan o mare răzbunare? Primele declarații ale apropiaților

Iordănescu a bătut palma cu samsarii pentru suma de 375.000 euro pe care urma să le-o predea în prezența unui notar. Din fericire, notarul a observat că ceva este în neregulă la actele casei și l-a atenționat pe Iordănescu. Duduienii s-au scuzat și i-au promis fostului selecționer că revin într-o oră cu actele originale însă, evident, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Până la urmă, Anghel Iordănescu a renunțat la cumpararea casei.

A depus mărturie în dosarul Duduienilor

În 2007, polițiștii au destructurat o rețea formată din 20 de persoane care se ocupa cu inșelătorii imobiliare. Numele lui Iordănescu a reieșit din convorbirile telefonice interceptate de procurori în dosar. Antrenorul a trebuit să se prezinte în fața instanței în 2014 în acest dosar, însă a spus că nu-și mai amintește exact ce s-a întâmplat cu 8 ani în înainte.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Detalii de ultimă oră despre funeraliile lui Emi Pian. Unde va fi înmormântat interlopul și cât costă locul de veci

Fata lui Emi Pian urma să facă nuntă de 200.000 de euro în acest week-end. Izabela a leșinat când a aflat vestea morții tatălui ei

Florin Salam, în război cu Adrian Streinu-Cercel! Manelistul merge la Matei Balș, să afle dacă fratele lui, bolnav de coronavirus, mai trăiește! ”Ne-a spus că vor să-l termine”!...

Dezvăluri șocante! Fratele lui Emi Pian, tăiat la gât! Ce s-a întâmplat cu Elvis Pian la un botez

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies