Angus T Jones, pustiul din Two and a half men: "Va rog sa nu mai urmariti serialul, va umple capul cu mizerii!"

Actorul care il interpreteaza pe Jake Harper in Two and a half men a facut cateva declaratii socante. Angus T Jones s-a convertit la Biserica Crestina si se pare ca rolul lui din serial contravine invataturilor primite.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-o inregistrare postata pe net, pustiul spune ca el nu isi doreste sa joace in productia de televiziune. Totul este cu atat mai interesant cu cat Angus are un contract semnat in avans pentru inca un an, iar el primeste in jur de 400 de mii de dolari pentru fiecare episod.

"Jake din Two and A Half Men nu inseamna nimic. E un personaj non-existent. Daca urmariti Two and A Half Men, va rog sa nu mai urmariti Two and A Half Men. Eu sunt in Two and A Half Men si nu vreau sa fiu/joc in serial. Va rog sa nu mai urmariti serialul, va va umple capul cu mizerie. Oamenii spun ca e doar amuzament. Faceti niste cercetari in privinta efectului pe care il are televiziunea asupra creierului vostru, si va promit ca veti avea o decizie de luat in privinta televiziunii, in special in ceea ce priveste ce urmariti. Daca eu fac vreun rau, nu vreau sa fiu aici. Nu vreau sa contribui la planul dusmanului… Nu poti fi o persoana cu frica de Dumnezeu si sa faci parte dintr-un serial ca asta. Stiu ca nu pot. Nu sunt OK cu ceea ce invat, cu ce spune Biblia si cu faptul ca joc in acel serial de televiziune", declara Angus T Jones.

Ramane de vazut daca reactia lui va fi pedepsita in vreun fel de producatori.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate