Aniversare tristă pentru Silvana Riciu! Ce a făcut interpreta de muzică populară în ziua în care a împlinit 36 de ani

Aniversare tristă pentru Silvana Riciu. Celebra interpreta de muzică populară şi-a aniversat ziua de naştere, însă de această dată n-a avut parte de o petrecere fastuoasă, ci de o surpriză din partea unei prietene.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
 
După parastasul de 40 de zile al tatălui ei,  Silvana Raciu nu mai spera că va avea parte de o aniversare deosebita.
 
”D-abia am făcut parastasul de 40 de zile al tatălui meu. Sunt în doliu şi nu ar fi fost potrivit să fac o petrecere ca-n ceilalţi ani”, a mărturisit Silvana.
 
Brânduşa Covalciuc, una dintre cele mai bune prietene ale ei, nu s-a lăsat până nu a scos-o din casă cu orice preţ. Doar nu împlineşte în fiecare zi 36 de ani!
 

”O zi de răsfăţat  pentru Silvana  pentru că şi ea ne-a răsfăţat ani de-a rândul”, a mărturisit prietenă artistei care a dus-o într-un salon de înfrumuseţare, unde a beneficiat de o sesiune de răsfăţ.
 
Amintirea tatălui ei va rămâne pentru totdeauna, iar suferinţa va trece, Dar.... pentru asta, are nevoie de momente care să-i însenineze chipul Silvanei.
 
”Ia să vedem. WOW. Uite că şi zâmbeşte.”, a spus prietenă ei, în timp ce Silvana a recunoscut că a fost cea mai frumoasă surpriză.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate