ANM a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarea luna! Cum este vremea in SEPTEMBRIE

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza pentru urmatoarele patru saptamani, intervalul 27 august - 24 septembrie 2018.
 
Prognoza meteo pentru saptamana 27 august – 3 septembrie 2018
 
Valorile termice medii se vor situa in jurul normei climatologica sau pot fi usor mai sc azute decat acesta local in vestul tarii si vor fi in general mai ridicate decat normalul perioadei in restul teritoriului, cu abateri mai mari indeosebi in regiunile estice.
 
Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare local in centru, sud-vest si la munte si deficitare in restul teritoriului, indeosebi in regiunile estice si sud-estice.
 
Prognoza meteo pentru saptamana 3 – 10 septembrie 2018
 
Mediile valorilor termice se vor situa in general peste norma climatologic a a s aptamanii in cea mai mare parte a tarii, local mai ridicate in jum atatea de vest.
 
Potrivit ANM, in cea mai mare parte a tarii, regimul pluviometric se va incadra in general in limitele normale ale perioadei.
 

 

 
Prognoza meteo pentru saptamana 10 – 17 septembrie 2018
 
Temperatura aerului va avea valori in general mai ridicate decat normalul climatologic al saptamanii, local cu abateri mai mari in jumatatea de vest a tarii.
 
Precipitatiile vor fi in general apropiate de normele climatologice ale intervalului, local usor excedentare indeosebi in zonele de munte.
 
Prognoza meteo pentru saptamana 17 – 24 septembrie 2018
 
Temperatura aerului va avea valori in general mai ridicate decat normalul climatologic al saptamanii, cu abateri mai mari in nord-vest.
 
Precipitatiile pot fi usor excedentare, local in zonele montane si in regiunile vestice, centrale si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.
 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate