ANM a emis o avertizare după incendiul din sectorul 3. Norul de fum ar putea fi toxic pentru locuitorii Capitalei

ANM a emis o avertizare după incendiul din această seară din Capitală, care a provocat un nor de fum toxic.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

ANM a emis o avertizare după ce s-a aflat că bazinul care a lua foc era plin cu mai multe substanțe printre care și acis clorhidric.

Citeste si: VIDEO | Fata de 13 ani Galați care primește mesaje de la un obsedat este și mai terorizată după ce părinții ei au făcut public cazul

Citeste si: Primele imagini de la incendiul din sectorul 3. În bazinul care a luat foc se afla acid clorhidric

Citeste si: UPDATE: Panică printre locuitorii Capitalei. Un incendiu puternic a izbucnit în Sectorul 3 și fost trimis un mesaj RO-ALERT

ANM a emis o avertizare după incendiul din sectorul 3. Norul de fum ar putea fi toxic pentru locuitorii Capitalei

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, joi seară, o informare cu privire la evoluţia norului de fum din zona Electroaparataj, Strada Ilioara, Sector 3, în intervalul orar 20:00 – 08:00.

fara descriere

”În cursul acestei nopţi, circulaţia aerului va fi relativ slabă, astfel că evoluţia norului de fum din zona Electroaparataj va fi de dispersie lentă şi de deplasare către nord-est”, au transmis meteorologii. 

Incendiul de la Fabrica de Electroaparataj nu a produs victime, însă Raed Arafat a transmis la Digi24 că ar fi bine ca locuitorii din zonă să se izoleze și să țină geamurile închise. Cu toate acestea, mai mulți curioși au venit la fața locului pentru a vedea ce pagube a produs incendiul. Curiozitatea localnicilor a fost și mai mare, cu cât, la locul incendiului s-a auzit o bubuitură puternică. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate