Stiri

ANM a publicat datele meteo pe o lună: Când vin primele ninsori în România! Ce spun meteorologii despre minivacanţă şi de Moş Nicolae

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


ANM a publicat datele meteo pe o lună: Când vin primele ninsori în România! Ce spun meteorologii despre minivacanţă şi de Moş Nicolaeicon photo
 
Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată a făcut estimările pentru patru săptămâni. 
 
Săptămâna 12.11.2018 – 19.11.2018
 
Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în restul ţării vor fi uşor mai ridicate.
 
Precipitaţiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în întreaga ţară, cu un deficit mai pronunţat în regiunile sud-vestice, vestice şi nord-vestice.
 
Săptămâna 19.11.2018 – 26.11.2018
 
Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale ale săptămânii în regiunile vestice şi uşor mai coborâte în rest.
 
Cantităţile de precipitaţii estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general deficitare, deficit ce va fi mai pronunţat în vestul şi nord-vestul ţării, dar există posibilitatea unui uşor excedent în regiunile sudice şi sud-estice.
 
 
Săptămâna 26.11.2018 – 03.12.2018
 
Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele climatologice specifice perioadei.
 
Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval.
 
Săptămâna 03.12.2018 – 10.12.2018
 
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice pentru această perioadă.
 
Există posibilitatea ca în regiunile sudice regimul pluviometric să fie uşor excedentar, iar în rest va fi apropiat de cel normal al săptămânii, scrie RTV.net.
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune