Anna Lesko a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri! Vedeta a ajuns de urgență spital

Aflată în vacanță în Franța, Anna Lesko a căzut într-o râpă foarte adâncă. Accidentul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, iar de atunci frumoasa basarabeancă nu mai practică sporturi de iarnă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Anna Lesko a trecut prin clipe de groază în urmă cu câțiva ani, în timp ce se afla în vancață la schi. Frumoasa basarabeancă a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri și s-a întors din Franța cu mâna în ghips și cu gândul că nu va mai practica niciodată sporturi de iarnă. Nu doar că a ajuns la spital după teribilul accident, dar a și tras o sperietură îngrozitoare, fapt ce a ținut-o pe focoasa artistă departe de pârtie de atunci.

Citeste si: A încercat să păcălească Poliția! Unde s-a gândit o româncă să își ascundă copilul pentru a-l scoate ilegal din țară?

Citeste si: Cum arată un fotomodel celebru după ce a născut! Imaginile cu Roxana Diță în costum de baie sunt DEMENȚIALE

Citeste si: Schimbare mai şocantă nu ai văzut în viaţa ta! Uite cum arată acum băiatul Ioanei Tufaru! Nici propria mama nu-l mai recunoaşte! FOTO EXCLUSIV!

fara descriere

Anna Lesko a izbucnit în lacrimi în direct!

Ana Lesko a împlinit, pe data de 10 ianuarie, vârsta de 40 de ani. Cântăreaţa a fost invitată la o emisiune de televiziune iar cei de acolo i-au pregătit o surpriză pe cinste cu ocazia zilei ei de naştere. Adam, fiul ei, i-a făcut un desen artistei şi s-a filmat în timp ce îi spunea la mulţi an şi că o iubeşte. La vederea imaginilor, ea a izbucnit în lacrimi.

„Ce oribil este să plângi aşa în direct, groaznic! Ei cresc şi nu o să mai fie aşa de sinceri, niciodată n-o să mai fie aşa. Eu o să plâng în hohote, mă abţin (…) Tot ce ţine de Adam… sunt extrem de emotivă. E puiul meu, de fapt… ca orice mamă”, a declarat Anna Lesko, copleşită de emoţii.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate