Vedete

Anna Lesko a dezvaluit la ce varsta si-a pierdut virginitatea! Artista a marturisit si cand a facut sex ultima oara

Anna Lesko este recunoscuta ca o cantareata lipsita de inhibitii. Artista a vorbit deschis despre varsta la care si-a pierdut virginitatea si a marturisit si cand a facut sex ultima oara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Anna Lesko a dezvaluit la ce varsta si-a pierdut virginitatea! Artista a marturisit si cand a facut sex ultima oaraicon photo

"Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani... aproape 18. Primul sarut a fost la 16 ani", a dezvaluit Anna Lesko la WOWbiz. Totodata, la intrebarea "Deasupra sau dedesubt?" Anna Lesko a raspuns "Deasupra".

Artisa a spus ca "sunt bune si sexul si dragostea" si le-a sfatuit pe mamele care au nascut recent sa lase inhibitiile deoparte si sa aiba grija si de sot. "Pai sotul ce vina are? Trebuie sa avem grija si de el pentru ca altfel ce facem: divortam?", a transmis Anna Lesko.

Intrebata cand a facut sex ultima oara, Anna Lesko a raspuns: "Ieri".

Artista a marturisit si care sunt actorii ei preferati, numindu-i pe Danny De Vito si Robert De Niro si in special pe Al Pacino, care pentru ea este maximum in actorie.

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune