WOW

Anna Lesko a încins imaginația bărbaților: „Mă pricep la scule”

Anna Lesko a publicat un filmuleț și a încins imaginația bărbaților cu mesajul pe care l-a scris în dreptul lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Anna Lesko are vârsta de 40 de ani și este o mămică devotată, dar le face invidioase pe tinerele care au jumătate din vârsta ei. Frumoasa cântăreață are o siluetă de invidiat și încă pozează în cele mai sexy iposteaze. Recent, ea a publicat pe pagina ei de Instagram un filmuleț în care apare într-un magazin de bricolaj, iar mesajul din dreptul video-ului a încins imaginația bărbaților. „Mă puteți angaja, încă mă pricep la scule”, a scris ea.

Filmulețul a fost vizualizat de aproape 30.000 de ori la doar o zi de la publicare, iar admiratorii nu s-au abținut deloc și i-au scris Annei Lesko mesaje care nu pot fi reproduse. „ Dacă ai fi folosit „unelte” în loc de „scule”, am fi scăpat de comentariile atât de delicioase”, a scris o fană. „Păi ea știa precis de ce a folosit cuvântul”, a răspuns o altă femeie.

Citeste si: Raluca a plâns la "Puterea Dragostei"! Este geloasă pe Roxana! Ricardo a avut o reacție violentă

Citeste si: Andy, Jador și None, confruntarea la TV! Ce a spus None despre sărutul Siminei cu Andy

Citeste si: Reacția lui Alex Bodi după ce s-a aflat că a plecat cu una dintre prietenele Biancăi Dragușanu la Paris!

Anna Lesko, o mămică devotată

Anna Lesko este una dintre mămicile din showbiz care nu ezită să vorbească la televizorul despre fiul ei pe care îl iubește ca pe pochii din cap. De ziua ei, Adam i-a făcut un desen artistei şi s-a filmat în timp ce îi spunea la mulţi ani şi că o iubeşte. La vederea imaginilor, ea a izbucnit în lacrimi.

„Ce oribil este să plângi aşa în direct, groaznic! Ei cresc şi nu o să mai fie aşa de sinceri, niciodată n-o să mai fie aşa. Eu o să plâng în hohote, mă abţin (…) Tot ce ţine de Adam… sunt extrem de emotivă. E puiul meu, de fapt… ca orice mamă”, a declarat Anna Lesko, copleşită de emoţii.

Galerie foto