Vedete

Anna Lesko a izbucnit în lacrimi în direct! „Ce oribil este să plângi aşa”

Anna Lesko nu a mai rezistat şi a plâns în direct.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Anna Lesko a izbucnit în lacrimi în direct! „Ce oribil este să plângi aşa”icon photo
 
Ana Lesko a împlinit azi, 10 ianuarie, vârsta de 40 de ani. Cântăreaţa a fost invitată la o emisiune de televiziune iar cei de acolo i-au pregătit o surpriză pe cinste cu ocazia zilei ei de naştere. Adam, fiul ei, i-a făcut un desen artistei şi s-a filmat în timp ce îi spunea la mulţi an şi că o iubeşte. La vederea imaginilor, ea a izbucnit în lacrimi. 
 
 
„Ce oribil este să plângi aşa în direct, groaznic! Ei cresc şi nu o să mai fie aşa de sinceri, niciodată n-o să mai fie aşa. Eu o să plâng în hohote, mă abţin (…) Tot ce ţine de Adam… sunt extrem de emotivă. E puiul meu, de fapt… ca orice mamă”, a declarat Anna Lesko, copleşită de emoţii.
 
Anna Lesko a izbucnit în lacrimi în direct! „Ce oribil este să plângi aşa”
 
Deşi nu mai este o adolescentă, cântăreaţa se poate lăuda cu o siluetă perfectă. Tocmai de aceea nu se sfieşte să pozeze sexy sau să apară în ţinute incendiare în videoclipurile melodiilor ei. Criticile celor din jur nu o fac să dea înapoi pentru că artista are mii de fani care o susţin şi o admiră, felicitând-o atât pentru cariera ei, cât şi pentru felul în care arată.  
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune