Anna Lesko a recunoscut tot! Vedeta si-a deschis sufletul si a dat din casa: "In ultima perioada..."

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

Anna Lesko a vorbit deschis, in aceasta seara, intr-o emisiune TV, despre viata de artista si de mama. Cum se imparte intre cele doua "meserii".
"În ultima perioadă fac turul emisiunilor cu această coafură. Vreo două ore stau ca să îl fac. Mă duc la salon zilnic. Anul trecut Adam era destul de micuţ ca să înţeleagă de Moş Crăciun. Vrea foarte multe.
A învăţat o poezie în rusă, una în română şi una în egnelză. Spunem mereu că e cuminte. Nu vrea doar un lucru.
De Crăciun muncesc. O să am la Sighişoara pe 23, pe 24 am la Chişinău, apoi îi iau pe ai mei şi ne întoarcem aici. (...) Am fost la serbare la băiatul meu. Am avut emoţii cumplite. Repetam poezioara cu el. (...) Sunt foarte mulţi oameni care m-au ajutat să ajung aici. Mereu le mulţumesc, ei se ştiu. Dragostea de partener şi dragostea de copil sunt sentimente complet diferite. Pentru Adams imt ceva aparte, la fel şi pentru Adrian. Îi am pe amândoi în viaţa mea.
Adrian doarme pe partea stângă, Adam pe partea dreaptă. (...) Nu ştiu cum e să fii înşelat. Cred că se poate trece peste, e greu. Este un lucru ce poate fi discutat.
Este o cicatrice care va rămâne pentru tot restul vieţii. Dacă nu tu te mai simţi atrasă, dacă la tine sunt probleme, e bine să nu mai întindem pisica", a spus Anna Lesko intr-o emisiune TV.

Anna Lesko a vorbit deschis, in aceasta seara, intr-o emisiune TV, despre viata de artista si de mama. Cum se imparte intre cele doua "meserii".

"În ultima perioadă fac turul emisiunilor cu această coafură.

Vreo două ore stau ca să îl fac. Mă duc la salon zilnic. Anul trecut Adam era destul de micuţ ca să înţeleagă de Moş Crăciun. Vrea foarte multe. A învăţat o poezie în rusă, una în română şi una în egnelză. Spunem mereu că e cuminte. Nu vrea doar un lucru.

(Anna Lesko, irezistibil de sexy intr-o tinuta HOT! Si-a aratat decolteul adanc, dar fanii au observat imediat un alt detaliu)

Citeste si: Un medic din Timișoara și-a vaccinat toată familia, în perioada dedicată exclusiv personalului medical. Explicația femeii - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

De Crăciun muncesc. O să am la Sighişoara pe 23, pe 24 am la Chişinău, apoi îi iau pe ai mei şi ne întoarcem aici. (...) Am fost la serbare la băiatul meu. Am avut emoţii cumplite. Repetam poezioara cu el. (...) Sunt foarte mulţi oameni care m-au ajutat să ajung aici. Mereu le mulţumesc, ei se ştiu.

Dragostea de partener şi dragostea de copil sunt sentimente complet diferite. Pentru Adams imtceva aparte, la fel şi pentru Adrian. Îi am pe amândoi în viaţa mea.

Adrian doarme pe partea stângă, Adam pe partea dreaptă. (...) Nu ştiu cum e să fii înşelat. Cred că se poate trece peste, e greu. Este un lucru ce poate fi discutat. Este o cicatrice care va rămâne pentru tot restul vieţii. Dacă nu tu te mai simţi atrasă, dacă la tine sunt probleme, e bine să nu mai întindem pisica", a spus Anna Lesko intr-o emisiune TV.

 

Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici s-a apucat de școala de șoferi! Cum a decurs prima oră de condus a brunetei: „Sunt cam vitezomană”

Anca Țurcașiu, extrem de afectată după divorțul de soțul ei! "Eu am slăbit opt kilograme.."

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies