Anna Lesko, aparitie de senzatie la WOWbiz! Uite ce outfit sexy a avut si cu ce decolteu generos a defilat prin platou: "Nu am nicio operatie, am apelat doar la un push-up"

Anna Lesko a venit la emisiunea WOWbiz, impreuna cu Pavel Stratan, pentru a-si promova noul single. Cei doi tocmai ce au lansat videoclipul piesei "Leagana barca" si au povestit prin ce peripetii au trecut la filmari. ##VIDEO117033##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriere"E o melodie in care eu si Pavel ne prostim, e o comedie. L-am abordat pe Pavel in cadrul unei petreceri. Acolo l-am vazut si statea in fata unui panou, l-am intrebat ce face. Eu de mult timp aveam ganduri", a spus Anna.

"Mie mi-a placut ideea de dinainte. De cand am vazut ca te apropii de mine, am zis ca indiferent ce imi propui accept", a spus Pavel.

Cei doi au povestit si prin ce peripetii au trecut in timpul filmarilor.

"Pavel filma, iar eu am adormit intr-un vagosn. Oamenii ma cautau disperati, cu lanterna, faceau galague. Eu m-am speriat, a fost ca un cosmar kalooga_36441" , a spus Anna.

"Eu eram inconjurat de atatea fete incat nu am simtit lipsa ei", a spus Pavel.

"Au fost 200 de fete", a spus Anna.

Intrebata daca si-a facut vreo operatie estetica la sani ca sa fie mai sexy in videoclip, Anna a spus ca nu si-a facut nimic. "Am apelat doar la un push-up, atat", a spus cantareata.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate