Anna Lesko, fotografie de infarct pe internet! Artista a renunțat la TOATE hainele: „Și lui Dumnezeu îi place!”

Anna Lesko continuă seria fotografiilor indecente postate pe internet. Cum și-a surprins fanii de această dată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Anna Lesko este foarte activă pe rețelele de socializare și în ciuda controverselor pe care le-a stârnit cu fotografiile indecente, artista nu încetează să ne uimească.

Citeste si: Veste bombă în lumea mondenă! Este însărcinată. Vedeta și iubitul ei așteaptă primul lor copil

Anna Lesko, fotografie de infarct pe internet! Artista a renunțat la TOATE hainele: „Și lui Dumnezeu îi place!”

Anna Lesko se bucură din plin de perioada de izolare și fructifică toate momentele zilei. Artista a ieșit la o nouă sesiune de plajă în curtea casei sale și ca bronzul să fie perfect, a dat jos toate hainele de pe ea. Și pentru că la cei 41 de ani, artista din Republica Moldova are un corp de invidiat, nu se poate abține să nu se arate tuturor fanilor în toată splendoarea sa. 

Citeste si: Lumea muzicii este în doliu. Cântăreața Millie Small s-a stins din viață în urma unui infarct

„Fotosinteza. Astăzi nu mă ridic de aici”, a scris Anna Lesko, în dreptul fotografiei care face ravagii pe internet.

fara descriere

Dacă unii fani s-au arătat încântați de priveliștea pe care a oferit-o Anna Lesko, unii s-au declarat orpilați de comportamentul ei, considerând că nu este o fotografie demnă de vârsta și postura ei.

Citeste si: La un pas să fie violată în timp ce alerga. Povestea a devenit virală. Reacții absolut șocante: „Nu se iese așa pe stradă dacă nu vrei să te pipăie..”

fara descriere

„Superba!!! Sa închidă gura palmarii și cei care sunt contra. Așa ceva și lui Dumnezu ii place. De ce sa nu recunoaștem. Cine nu ar vrea sa atingă așa ceva... sa arunce cu piatra...))))”, a scris o interanaută.

„Nu mi se pare normal sa pui o poză ca asta. Adică toate avem sâni și fund. Nu ești tu sigura persoană din lumea asta.
Oricine poate pune o poză așa, dar asta ar însemna să îți pierzi demnitatea de femeie. Corp avem toate, dar mai avem și respectul de sine. Părerea mea. De ce să îți expui intimitatea pentru niște like-uri”, „Intr-adevar arati foarte bine, insa cred ca ai putea sa-ti exprimi aceasta frumusete si altfel decat prin aceste fotografii porno si ai fi mult mai apreciata!!! Frumusetea si a fi sexi nu inseamna a te dezbraca de haine, inseamna a sti sa porti hainele si a avea o atitudine adecvata!!”, „Dacă arătam ca ea și eu făceam la fel” au scris și alți internauți. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate