Anna Lesko l-a pierdut pe Liviu Moreanu! Afaceristul vrea sa se insoare cu alta femeie!

Dupa o iubire cu nabadai, Anna Lesko si Liviu Moreanu s-au despartit si fiecare a ales sa mearga pe drumul lui. Daca Anna nu s-a grabit sa aleaga un alt barbat, Liviu in schimb si-a anuntat prietenii ca vrea sa se insoare.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAnna si Liviu s-au iubit ani de zile, chiar daca, la un moment dat, cantareta a avut o escapada amoroasa cu Codin Maticiuc. Liviu i-a iertat pasul gresit, la fel si ea, care a acceptat, de multe ori, firea lui rebela si modul agresiv de a i se adresa. Totul parea perfect si chiar se vorbea despre o casatorie. Pana intr-o zi, cand cei doi au surprins pe toata lumea in momentul in care au anuntat ca s-au despartit definitiv. In plus, ca sa dea o greutate si mai mare deciziei, Anna a declarat ca, orice ar fi, nu o sa se mai intoarca niciodata la omul de afaceri.

fara descriereDaca Lesko a pus piciorul in prag, atunci Moreanu s-a conformat, a mers mai departe si a incercat sa-si traiasca viata fara cantareata. Mai mult, chiar a cunoscut o alta femeie, despre care surse WOWbiz.ro sustin ca ar fi avut niscaiva aventuri cu fotbalistii de la Steaua, si s-a indragostit de ea. Relatia este atat de serioasa, incat prietenii afaceristului spun ca acesta ar fi cerut-o deja de sotie si anul viitor vor bate si clopotele de nunta.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate