Anna Lesko l-a sedus pe Culiță Sterp! ”Se naște o idilă”? Avem primele imagini

Anna Lesko l-a sedus pe Culiță Sterp la filmările noului videoclip în care cei doi fac duet.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Anna Lesko e seductoare și fatală în noul videoclpi filmat în urmă cu câteva zile împreună cu celebrul Culiță Sterp, la o piesă producă de Costi Ioniță. Primele imagini de la filmări o arată de bomba sexy în timp ce face un adevărat show în fața fostului soț al lui Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Cei doi sunt despărțiți de un geam, însă farmecul Annei pare să-l fi răpus pe Culiță, astfel încât nici nu mai știi dacă acesta joacă un rol sau pur și simplu i s-a tăiat respirația. Pentru că Anna Lesko are acest efect asupra bărbaților, indiferent cât de duri s-ar putea crede aceștia.

Anna Lesko l-a sedus pe Culiță Sterp! Diferență de 14 ani între cei doi

fara descriere

Citeste si: Anna Lesko a aprins imaginația bărbaților în trafic. Imaginile cu artista fără sutien la volan au stârnit un val de reacții

Citeste si: Anna Lesko, fotografie de infarct pe internet! Artista a renunțat la TOATE hainele: „Și lui Dumnezeu îi place!”

Citeste si: Anna Lesko, apariție de infarct. Fără sutien, la prima oră a dimineții. Imaginea i-a înnebunit pe bărbați

fara descriere

”Se naște o idilă”, e unul din versurile memorabile ale Annei Lesko, aplicabil (deocamdată, doar cu semnul întrebării) în cazul ei și a lui Culiță Sterp. Indiferent care va fi viitorul celor doi, despre aceastp colaborare se va vorbi mult de acum înainte. Iar dacă cumva Carmen de la Sălciua mai are vreun sentiment pentru fostul ei partener de viață, acum ar fi momentul să fie îngrijorată.

fara descriere

14 ani îi despart pe Culiță Sterp de Anna Lesko. El are 27 iar ea 41. Moldoveanca compensează lipsa primei tinereți cu alte argumente ușor de ghicit, la care adaugă și foarte multă experiență. Anna vine însă după o relație de 8 ani cu un bărbat mai tânăr, Adrian Neniță (DJ Vinnie), căruia i-a dăruit și un fiu, în timp ce Culiță se poate lăuda cu o căsnicie cu o femeie ”mai coaptă”: Carmen de la Sălciua e cu 4 ani mai mare decât el. Să vedem ce-o să iasă!  

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate