Vedete

Anna Lesko mai fierbinte ca focul! Uda si aproape goala, cantareata si-a pus iarasi fanii pe jar

Anna Lesko nu se dezice de imaginea ei de fata sexy! Cea mai recenta imagine cu artista este mai fierbinte ca focul, iar fanii sunt in delir.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Anna Lesko mai fierbinte ca focul! Uda si aproape goala, cantareata si-a pus iarasi fanii pe jaricon photo

Si-a obisnuit fanii cu imaginile fierbinti pe care le publica pe retelele de socializare, insa reuseste mereu sa surprinda.

Anna Lesko are un nou videoclip si a oferit fanilor ei cateva imagini de la filmari. Cantareata este intr-o postura extrem de sexy, spre incantarea celor care o urmaresc pe internet. In ploaie, uda si aproape dezbracata, Anna Lesko este intinsa pe jos, iar in departare ard doua flacari, ce par sa o faca pe artista sa isi inconvoaie spatele.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune