Antena 1 a scapat ieftin dupa ce Cheloo l-a facut praf pe gay-ul de la X Factor. Doar 10.000 de lei amenda pentru postul din Baneasa!

Afirmatiile jignitoare a lui Cheloo cu privire la concurentul Paolo Lagana de la X Factor au adus Antenei 1 o amenda de 10.000 de lei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereInitial, Narcisa Iorga, una dintre membrele Consiliului, a propus o amenda mult mai usturatoare, de 80.000 de lei, insa colegii acesteia n-au fost de acord. „Acesta este un subiect extrem de delicat şi nu cred că în legătură cu acest subiect. Cred că suntem într-un moment în care trebuie să dăm un semnal dacă ni se pare sau nu în regulă. În astfel de situaţii, în „ţările calde” curg scuzele postului. Nu am văzut nimic în acest caz.Nu suntem în 1900 toamna. În alte părţi asemenea situaţii au fost rezolvate într-o manieră extrem de elegantă”, a spus Cristina Trepcea in cadrul sedintei care a avut loc in aceasta dimineata, conform paginademedia.ro. fara descriere„Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă”, i-a spus Cheloo lui Paolo la finalul prestatiei. Declaratia rapperului a fost imediat taxata ca homofoba si a adus 700 de sesizari pe biroul celor de la CNA.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate