Antena 1 muta decisiv: au inceput filmarile la iComedy fara Mihai Bendeac! In paralel se negociaza cu o supervedeta!

Mihai Bendeac nu mai este un subiect de actualitate la Antena 1. Mai marii postului de televiziune au decis sa reia filmarile la productia iComedy fara cel care a creat proiectul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMihai Bendeac a ramas pe dinafaraFilmarile pentru show-ul tv iComedy s-au reluat ieri dimineata, intr-o locatie din apropierea Bucurestiului. Deocamdata, postul lui Bendeac a ramas vacant, greul show-ului fiind dus de Mickey Hash, fostul coleg al celebrului actor. Lucrurile nu vor ramane insa asa prea mult timp. Se pare ca in acest moment exista o ruptura destul de mare intre Hash si restul echipei, dupa ce acesta si-ar fi exprimat dorinta de a continua filmarile si fara Bendeac. Acest lucru nu a fost deloc privit cu ochi buni de restul echipei, mai ales ca toata lumea e constienta de cat de mare era aportul lui Mihai la aceasta emisiune.fara descriereMugur sustine ca nu stie ce e inseamna iComedy

Cu catvea saptamani in urma, reprezentantii Antenei 1 au anuntat ca vor cauta o vedeta de calibru care sa-l inlocuiasca pe Mihai Bendeac la carma acestei emisiuni si se pare, s-au tinut de cuvant. Conform unor surse din interiorul televiziunii din Baneasa, cele mai mari sanse pentru acest post le are nimeni altul decat Mugur Mihaescu (ex-Vacanta Mare). Acesta ar fi fost chemat de Antena la negocieri, insa pana acum nu s-a ajuns la nici un acord. Mugur Mihaescu nu a confirmat ca ar avea vreo legatura cu proiectul sustinand ca nici nu a auzit de iComedy. „Nu stiu nimic de nici un proiect. Ce e aia iComedy? Nu am fost contactat pentru asta”, a declarat Mugur Mihaescu pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate