Antena 3 i-a secretizat salariul Oanei Stancu! Nici soțul jurnalistei nu mai are voie să vorbească despre banii acesteia

Oana Stancu a semnat o clauză de confidențialitate cu Antena 3 din cauza căruia nici măcar soțul ei nu-i poate divulga salariul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Oana Stancu a semnat o clauză de confidențialitate cu Antena 3 din cauza căruia nici măcar soțul ei nu-i poate divulga salariul.


In articol:

Oana Stancu (actualmente Zamfir) este căsătorită cu senatorul Daniel Zamfir, care recent și-a publicat o nouă declarație de avere. Doar că în dreptul salariului soției, politicianul a scris: rubrică anonimizată în baza unei clauze de confidențialitate. Cu alte cuvinte, salariul Oanei Stancu a fost secretizat, deși legea îl obligă pe senator la transparență totală în ceea ce privește veniturile familiei. Pe de altă parte, legea muncii nu împiedică companiile să impună astfel de clauze de confidențialitate, chiar dacă aici vorbim de soția unui senator.

Antena 3 i-a secretizat salariul Oanei Stancu! În 2018 primea peste 22.000 lei lunar

Nu este prima dată când salariul Oanei Stancu-Zamfir este ascuns după o mențiune de acest gen în declarația de avere a soțului ei. Și anul trecut s-a întâmplat la fel. Ultima oară când rubrica a fost completată, Oana Zamfir câștiga 22.100 lei lunar (se întâmpla în 2018), doar din salariul de la Antena 3.

Citeste si: Omenirea e pusă în pericol de o altă nenorocire. Cu ce vor să ne hrănească - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Oricum, ultimul an pare să fi fost unul prosper pentru soții Zamfir. Cei doi au deschis în 2019 două conturi la o bancă, unul cu un activ de 872.000 lei și celălalt de 285.000 euro. Daniel Zamfir deține o cadă pe 144 mp în Voluntari, 6 terenuri intravilane în Ilfov și Giurgiu, două automobile (de 11, respectiv 13 ani) și bijuterii în valoare de 10.000 euro. Senatorul are datorii de 70.000 euro și un salariu anual de 144.400 lei.  

Citeste si: Liviu Dragnea, primul interviu din spatele gratiilor. „Poate e oportun acum, după Crăciun”

Citeste si: Leon Dănăilă e cel mai sărac medic din România, deşi a făcut peste 30.000 de operaţii pe creier! La 86 de ani, nu are terenuri, case sau maşini!

Citeste si: Mărturiile uimitoare ale colegilor de scenă! Busu a suferit trei infarcte: "Nu putem decât să ne rugăm"

Oana și Daniel Stancu s-au căsătorit în 2015 iar cei doi cresc acum două fetițe: Ioana și Maria.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Nu este real. Adevărul despre cazurile COVID-19: E de 15 ori mai mare

Scandal la Pro Tv! Cine sunt cei patru finaliști la Ferma și cine va câștiga proba finală! Acuzații extrem de grave

Veste mare pentru sotul Oanei Stancu! Senatorul Daniel Zamfir a redevenit presedintele Comisiei Economice

Veste dramatica pentru Oana Stancu! Sotul celebrei prezentatoare a fost dat afara din partid

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies